Zuzana Ročeňová Rôzne

Letné kino prilákalo množstvo divákov: Čaká nás ešte štvorica skvelých filmov !

Michalovčania si v uplynulých dňoch vychutnali prvé premietanie Letného kina pod holým nebom. Na programe bola horko-sladká anglická komédia, ktorá prilákala vyše stovku filmových nadšencov.

Ilustračný obrázok k článku Letné kino prilákalo množstvo divákov: Čaká nás ešte štvorica skvelých filmov !
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbené premietanie filmových noviniek v centre Michaloviec sa koná aj tento rok a postarali sa o to dobrovoľníci z občianskeho združenie Medias Res. Na poslednú chvíľu sa im podarilo zohnať sponzorov a my sa tak môžeme tešiť na festivale filmy rôznych žánrov.

Vydarená premiéra letného kina

Prvé premietanie sa uskutočnilo v utorok vo večerných hodinách a na programe bola komédia pod názvom „Anjelský podiel“. Ako nám prezradil predseda združenie Filip Kaľavský vychutnať si tu pravú atmosféru letného kina prišla vyše stovka návštevníkov. „O prvé premietanie bol záujem, prišlo 104 návštevníkov.“

Ak sa neujde lavička, postačí aj deka

V areáli sa nachádza dvadsať lavičiek, avšak nie každému sa ušlo miesto na sedenie. „Vybavíme ešte ďalších desať lavičiek, ale ľudia si kľudne môžu nosiť aj deky,“ doplnil Kaľavský.

Pripravte si teda deku, repelent a chuť na dobrý film. Letné kino v Michalovciach láka ešte na drámu, animák a nefalšovanú romantiku. Nechýba uvoľnená atmosféru a nízke vstupné.

22.7. – Sunset Boulevard (film-noir, dráma)

29.7. – Pieta (dráma, thriller)

5.8. – Pena dní (romantická dráma)

12.8. – Mary a Max (animovaný)

Foto: archív OZ Medias Res

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM