Krimi

Maroš (34) chcel využiť, že kupca bytu nie je tak celkom pri zmysloch: Vlado (52) mu na stôl položil skoro 10 000 eur!

Maroš (34) si pri predaji bytu zarobil viac než chcel. Vďaka opitému záujemcovi si podľa policajnej správy, takmer prilepšil o tisíce eur.

Ilustračný obrázok k článku Maroš (34) chcel využiť, že kupca bytu nie je tak celkom pri zmysloch: Vlado (52) mu na stôl položil skoro 10 000 eur!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Maroš (34) zo Strážskeho bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou obvinený z prečinu podvodu. Podľa polície mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až na päť rokov.

„Tohto skutku sa mal Maroš dopustiť tým, že pod zámienkou vyhliadnutia bytu v Strážskom, ktorý sa mal stať predmetom budúcej kúpy, vylákal koncom júla tohto roku na obhliadku predmetného bytu Vladimíra (52) z Vranova,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Polícia dodala, že bol pod vplyvom alkoholu. Podľa policajných informácií sa obhliadka bytu neuskutočnila. „Obvinený využil stav alkoholickej opitosti u Vladimíra a vylákal od neho sumu 9500 eur za účelom vyplatenia kúpnej ceny predmetného bytu,“ informovala J. Migaľová. Poškodeného muža v stave ľahkej ovplyvniteľnosti, ktorý si privodil požívaním alkoholických nápojov, podľa polície úmyselne uviedol do omylu a takto mu spôsobil škodu v uvedenej výške. „Obvinený Maroš je stíhaný na slobode,“ uzavrela polícia.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

Ľuboslav(21) sa vydával za pracovníka poisťovne: Žiadal 970 eur, podvod mu nevyšiel

Bezhraničná drzosť zlodejskej štvorky: Z domu potiahli notebook, hádajte po čo sa ešte vrátili!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM