Rôzne

Maturitné tablá made in Michalovce: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO

Michalovce oživili maturitné tablá. Tie neunikajú pozornosti okoloidúcich a viacerí sa pri nich pristavujú. Na čerstvé výtvory študentov sme sa boli pozrieť aj my. V centre mesta sa dajú v týchto dňoch vidieť naozaj všakovaké diela.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá made in Michalovce: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

A je to tu. Výklady obchodov opäť zapĺňajú tablá maturantov. Finišujúci študenti dokazujú, že im nechýba kreativita a ich diela pri prechádzke našim mestom na seba pútajú pozornosť.

Našej redakcii sa ich podarilo v centre Michaloviec nájsť 16. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Fantázia a tvorivosť však nechýbala ani na jednom z nich. Viacerí ľudia si tablá nenechajú ujsť a radi sa na ne pri prechádzkach zapozerajú.

Medzi nich patrí aj Lucia.„Nevedela som, že sú už tablá. Celkom ma to prekvapilo. Je to aj spomínanie na vlastnú maturitu.„ Pri maturitných fotkých sa často zastavujú aj seniori. "Nikoho nepoznám, ale rád sa pozriem. Všetci sú pekní lebo sú mladí,“ povedal s úsmevom pán Milan.

Pri tablách sme zazreli aj skupinku mladých ľudí, ktorí si obzerali ako dobre vyzerajú. Boli to práve oni. Tváre, ktoré sa na chvíľu ocitli za jedným z michalovských výkladov. Zaujímavosťou je, že niektorí okoloidúci boli prekvapení z tabla zo Strednej zdravotníckej školy- laborant. „Vôbec som nevedela, že tu v Michalovciach máme takúto školu. To je dobré,“ priznala Katarína.

Maturitné tablá z michalovských výkladov si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Michalovské krásky, budúce laborantky, nakrútili VIDEO, ktoré radšej pozrite: Kúzlia ako staré bosorky :)

V Michalovciach predviedli gastronómiu Vyšehradskej štvorky: Rozvoniavala jahňacinka i české knedlíčky

A je to vonku: Výsledky maturít v našom meste, kde napísali testy najlepšie a kde najhoršie?

Foto:ilustračné

FOTOGALÉRIA: Centrum Michaloviec oživili tablá maturantov
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM