Šport Futbal

MFK Zemplín proti MFK Ružomberku: Oba tímy hrali svižný futbal

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce si to rozdali s hráčmi MFK Ružomberok. Rozhodlo sa už na začiatku zápasu.

Ilustračný obrázok k článku MFK Zemplín proti MFK Ružomberku: Oba tímy hrali svižný futbal
Zdroj: TASR

V 29. kole Fortuna ligy hrali MFK Ružomberok proti nášmu MFK Zemplín Michalovce. Pod Čebraťom sa od začiatku zásluhou oboch tímov hral svižný futbal. V 18. minúte spoza šestnástky vypálil Serečin a gólman Liptákov Macík mal na bránkovej čiare plné ruky práce.

Prvá tutovka

O dve minúty na to sa pod Čebraťom zrodila prvá tutovka, Faško po peknej akcii sa ocitol zoči-voči Macejovi, ale z minisúboja so štítom vyšiel gólman hostí. Zvýšená agilita ružomberského mužstva pokračovala.

V 26. minúte Marešov strelecký pokus zdiaľky sa obtrel o brvno. V 32. minúte už ale český legionár, po rýchlej akcii P. Masla dostal do domácich do vedenia. V 36. minúte Koscelník v tesnej blízkosti pokutového územia fauloval Daniela a Ďubek z priameho kopu od brvna zvýšil na 2:0.

Nebezpeční až do konca

V druhom polčase Ružomberčania pokračovali v trende, ktorý ich zdobil do prestávky. V 50. minúte z väčšej vzdialenosti napriahol Nagy a iba tesne minul priestor medzi žrďami. O štyri minúty na to sa sa už zase skóre menilo, keď Mareš po prihrávke Kupca druhý raz prekonal Maceja.

V 56. minúte na druhej strane Reagáli otestoval pozornosť Macíka. V 62. minúte tesne ružomberský „obdĺžnik“ minul Kushta. V 81. minúte Serečin zblízka znížil. Hostia potom boli nebezpeční až do konca, ale skóre už nemenilo.

Zostavy a striedania:

  • Ružomberok: Macík – P. Maslo, J. Maslo, Kružliak, Kupec – Nagy (78. Takáč), Ďubek (67. Gerát) – Daniel 74. Lačný), Faško, Gál-Andrezly – Mareš
  • Michalovce: Macej – Kolesár, Kavka (31. Regáli), Sipľak. Koscelník – Serečin, Grič, Quese, Dimitriadis, Žofčák (46. Vajs) – Kushta (75. Bragin)

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM