Ondrej Petričko Futbal

VIDEO: MFK Zemplín zdolal Bardejov presvedčivo 3:0!

Michalovskí futbalisti si poradili s Bardejovom, ktorý hral od 30. minúty bez jedného hráča a aj to zrejme rozhodlo o hladkom víťazstve.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: MFK Zemplín zdolal Bardejov presvedčivo 3:0!
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovčanom sa podarilo zdolať súpera z tretej priečky a pripísali si dôležité tri body. Fanúšikov potešili gólmi Gamkrelidze, Jurčo a Kunca.

Hostia dostali červenú už v 30. minúte

Zápas začal zhurta a už v 5. minúte videl hosťujúci hráč Hanuščák žltú kartu. Hneď vzápätí Michalovčania pohrozili, no strela z kopačky Korijkova skončila len na bočnej sieti. Georgii Gamkrelidze sa však v 7. minúte nemýlil a prudkou strelou zblízka nedal brankárovi Bardejova šancu. V 28. minúte pohrozil aj súper, keď zahrával priamy kop De Azevedo. Jeho výborne umiestnenú loptu musel michalovský brankár vytlačiť nad brvno.

Už o dve minúty prišla situácia, ktorá určite dopomohla zverencom Alberta Rusnáka k víťazstvu. Na zemi ležiaci Marek Seman oplácal faul a za svoje nešportové správanie si vyslúžil červenú kartu. Bardejovčania tak museli dve tretiny zápasu dohrávať bez jedného hráča. V závere polčasu mali futbalisti MFK Zemplín dve vyložené šance, ale tie nedokázali zúročiť.

Z druhého polčasu ubehli len tri minúty a Michalovčania udreli druhýkrát. Pavol Jurčo dostal mäkučkú nahrávku od Kovaľa, na ktorú stačilo nastaviť nohu. 2:0. Tretí gól Michaloviec prišiel v 80. minúte. Po peknom prieniku Janočka si jeho nahrávka našla Dominika Kuncu a ten zvýšil už na 3:0 (tento pekný gól si môžete pozrieť v priloženom videu). V závere mali šancu na skorigovanie skóre aj Bardejovčania, no ich priamy kop si cestu do brány nenašiel. MFK Zemplín si tak zaslúžene pripísal dôležité tri body do tabuľky.

MFK Zemplín Michalovce – Partizán Bardejov 3:0 (1:0)

Góly: 7. Gamkrelidze, 48. Jurčo, 80. Kunca

ŽK: 21. Morlacchi, 77. Božok, 84. Janočko – 5. Hanuščák

ČK: 30. Seman (BJ)

Rozhodoval: Hracho

Divákov: 1 135

Futbal Michalovce - Bardejov
10
Galéria
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk
Futbal Michalovce - Bardejov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM