Zuzana Ročeňová Krimi

Michalovčan (23) lieta v poriadnom probléme: Za volantom bez vodičáku i s alkoholom v dychu!

Jozef (23) si poriadne zavaril. Podľa polície podgurážený Michalovčan skončil s autom mimo vozovky a okrem toho, sa im podarili zistiť aj ďalšiu závažnú vec...

Ilustračný obrázok k článku Michalovčan (23) lieta v poriadnom probléme: Za volantom bez vodičáku i s alkoholom v dychu!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník PZ obvinil Jozefa (23) z Michaloviec, zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, mladík v pondelok okolo 03:00 hod. v katastri obce Vinné (okres Michalovce), viedol osobné motorové vozidlo značky Renault Thalia od Michaloviec ku križovatke na rekreačné stredisko Hôrka.

„Vodič vozidlo nechal na križovatke potom, čo pri odbočovaní vpravo zišiel mimo komunikáciu cez okraj vozovky a následne odišiel. Okolo 07:30 hod. sa na miesto vrátil, aby vozidlo odtiahol. Policajti na mieste zistili, že vodič vozidlo viedol aj napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá všetkého druhu na dobu 18 mesiacov (od 10.3.2014). Obvinený bol podrobený dychovej skúške na alkohol krátko pred ôsmou hodinou ráno s výsledkom 1,57 promile,“ uviedol policajný hovorca.

Obvineného policajti stíhajú na slobode. V prípade dokázania viny hrozí Jozefovi až dvojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM