Barbara Dallosová Krimi

Michalovčan (35) prežil teror vo vlastnom aute: Rozbité sklo a vyhrážanie smrťou od otca a syna (57,30)!

Strach, vyhrážanie sa zabitím a zničené auto. Čítajte, čo podľa polície dvojici obvinených hrozí a čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčan (35) prežil teror vo vlastnom aute: Rozbité sklo a vyhrážanie smrťou od otca a syna (57,30)!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Veľké Kapušany vzniesol obvinenie dvom mužom z obce Čičarovce (30,57) za prečin poškodzovanie cudzej veci a prečin nebezpečné vyhrážanie spáchaných formou spolupáchateľstva.

Obvinení muži, otec a syn, mali podľa informácií od polície na ceste medzi obcami Vojany a Veľké Raškovce (okr. Michalovce) prísť k uzamknutému vozidlu, v ktorom sedel jeho majiteľ (35) z Michaloviec. Vtedy sa začala dráma.

,,Najprv obaja začali búchať po kapote auta. Potom starší z obvinených nezisteným tvrdým predmetom viackrát udrel do okna na strane vodiča, pričom sklo na okne prasklo. Po celý čas sa mu obaja vyhrážali zabitím a zastrelením. Keď poškodený vodič s vozidlom zišiel z cesty do poľa, aby im ušiel, tak mladší z obvinených hodil do dverí vozidla kameň," opisuje udalosť policajná hovorkyňa.

Ako pokračovala, poškodenému Michalovčanovi vznikla škoda na vozidle vo výške viac ako 1 200 eur, pričom konanie obvinených osôb vzbudilo u neho dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. ,,Obvineným mužom za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok," dodáva na záver Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM