Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Michalovčan Vlado (29) to prehnal: Na SNP-éčku prešiel do protismeru, nabúral do auta s vozíkom a potom to prišlo...

Vladimír (29) z Michaloviec podľa polície šoféroval po Ulici SNP. So svojou Kiou narazil do prívesného vozíka Peugeotu. Vladova spolujazdkyňa (29) doplatila na jeho jazdu. To však nebolo všetko, mužovi hrozí basa.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčan Vlado (29) to prehnal: Na SNP-éčku prešiel do protismeru, nabúral do auta s vozíkom a potom to prišlo...
Zdroj: Policajný zbor SR

Poverený príslušník policajného zboru zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinil Vladimíra (29) z Michaloviec. Podľa hovorcu obvinený pred mesiacom viedol po ulici SNP v Michalovciach osobné motorové vozidlo zn. Kia Rio. Pred rodinným domom pri predchádzaní neznámeho vozidla dostal šmyk. To však nebolo všetko.

Polícia uviedla, že prešiel do protismeru, kde na odstavnej ploche autobusu narazil do prívesného vozíka. Ten bol pripojený za vozidlom zn. Peugeot 206. Na jeho jazdu doplatila aj spolujazdkyňa (29). Ako uviedol hovorca utrpela ľahké zranenie s jednorazovým ošetrením. Po Vladovej jazde prišlo ďalšie prekvapenie. Za volantom nafúkal.

„U vodiča bola dychovou skúškou nameraná hodnota 0,59 mg/l alkoholu v dychu /1,23 promile,“ potvrdila polícia.

Pri dopravnej nehode vznikla podľa policajných informácií celková škoda za viac ako 4700 eur. „Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie,“ uzavrela polícia.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Miro (32) hodil do zaparkovaného auta na Kuzmányho ulici kameň: Policajti ho vypátrali a toto mu hrozí!

Michalovčan Miloš (39) nestihol ubrzdiť a nabúral do auta: Policajti onedlho odhalili príčinu!

Vodič (25) zachytil na prechode chodcu (65), manželka dostala infarkt: Kto z trojice nafúkal?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM