Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovčania, doprajte si oddych: Aj na takéto akcie si môžete cez víkend skočiť

Oddych to k víkendu proste patrí. Doprajte si ho aj vy. Pomôcť vám v tom môže náš výber podujatí, ktoré radíme v našom meste a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania, doprajte si oddych: Aj na takéto akcie si môžete cez víkend skočiť
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hudobný večer

5. 5. 2018 o 21:00 hod., Kokteil bar, Michalovce

Sobotný večer si môžete vychutnať v podniku Kokteil bar, ktorý bude v znamení koncertu Ľ. Basaraba. Na túto hudobnú akciu je pre návštevníkov vstup bezplatný.

Pomsta

5. 5. 2018 o 21:10 hod., Kino Centrum, Michalovce

Troch samoľúbych frajerov čaká pekne brutálna lekcia chovania. Bohatí milujúci oteckovia rodín sa ako každý rok, zídu uprostred púšte, aby posilnili svoje mužstvo a vybili si stres poriadnym lovom. Tentoraz však jeden z nich privezie na stretnutie svoju milenku, neuveriteľne sexi lolitku, o ktorú sa rýchlo začnú zaujímať aj ostatní.

Párty

5. 5. 2018, Fabrik Live, Michalovce

Ak si radi oddýchnete pri hudbe a tanci, môžete prísť v sobotu do podniku Fabrik Live. Uskutoční sa tam totiž akcia s názvom Saturday party. K dobrej nálade prispeje Dj Mike.

Otvorenie chodníka

6. 5. 2018 od 14:00 hod., Vinné

V nedeľu bude v obci Vinné slávnostné otvorenie vinohradníckeho chodníka s názvom Za viňanskima jatkami. Každého účastníka prechádzky čaká grilovačka, občerstvenie a ochutnávka vína.

Tiché miesto

6. 5. 2018 o 20:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Ticho nielen lieči, ale vo filme Tiché miesto je jedinou možnosťou, ako prežiť ďalší deň. Herec John Krasinski sa pustil do réžie mimoriadneho filmu, ktorý žánrovo osciluje medzi thrillerom, drámou a hororom a vo všetkých svojich polohách dokazuje, čo všetko je človek schopný vymyslieť a obetovať, aby aj v neľudských podmienkach zachránil svoju rodinu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM