Ondrej Petričko Futbal

Michalovčania si pripísali ďalšie 3 body do tabuľky: Víťazstvo 1:0 zariadil Kunca

Michalovskí futbalisti nenašli premožiteľa ani v treťom zápase novej sezóny, keď na domácej pôde porazili Liptovský Mikuláš. Jediný gól Zemplínčanov strelil Dominik Kunca.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania si pripísali ďalšie 3 body do tabuľky: Víťazstvo 1:0 zariadil Kunca
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Už v 3. minúte poslal Janočko pozdrav brankárovi hostí, ktorý jeho strelu vyboxoval na roh. V ďalšom priebehu hry sa hralo prevažne v strede s občasnými šancami na oboch stranách. Hostia mali v 23. minúte veľkú príležitosť, ale strela na bránu bola nevýrazná. Ešte v tej istej minúte mohol prísť gól na druhej strane, brankár bol pozorný. O 10 minút neskôr si Kunca a Božok vymenili loptu a druhý spomínaný trafil žrď.

V samom závere prvého polčasu mohli domáci otvoriť skóre zápasu. Žiadna z ich šancí sa však neujala.

Jediný gól v zápase prišiel po hodine hry

Hneď od začiatku druhého polčasu si zverenci trénera Bubenka vytvorili niekoľko sľubných šancí. Nenápadnú strelu Janočka z 51. minúty dostihol Hamuľak, ktorému sa podarilo prelobovať brankára Šavola, ale aj bránku. O 5 minút neskôr dostal krásny pas medzi dvoch hráčov Kunca, rozhodol sa prihrať Hamuľakovi, ale jeho zámer brankár Liptovského Mikuláša vystihol a loptu chytil. Po presnej hodine hry prišiel konečne zaslúžený gól. Miroslav Božok potiahol loptu po ľavej strane až takmer na úroveň bránkovej čiary odkiaľ naservíroval prihrávku Kuncovi, ktorý sa nemýlil. 1:0.

Už o pár minút neskôr mali dve obrovské šance na vyrovnanie Liptáci, ale ani jedna neskončila v sieti domácich. Záver zápasu patril Michalovčanov, ale skóre sa už nemenilo. Futbalisti MFK Zemplín si pripísali ďalšie 3 body a dostali sa na tretie miesto v tabuľke.

MFK Zemplín Michalovce – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)

Góly: 60. Kunca

ŽK: 84. Podhorin – 20. Pastva, 58. Kucharčik

Rozhodoval: Ježík

Divákov: 2 045

Futbal MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš
7
Galéria
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM