Rôzne

Michalovčania spomínajú na školu s humorom: Neuveríte, s čím všetkým sa priznali :)

Zvláštnych situácií je v škole veľa. Začína to už na základnej škole a humor sa s nami ťahá až do vyššieho vzdelania. Svedčia o tom aj príhody, s ktorými sa priznali Michalovčania.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania spomínajú na školu s humorom: Neuveríte, s čím všetkým sa priznali  :)
Zdroj: TASR

Fajčenie na záchode, učiteľ s nadhľadom

Asi všetci chlapci majú príhody s fajčením za školou, v skrytých miestnostiach, či na toaletách. O fajčení na záchodoch nám povedal Jožo (40). Učitelia mali osobitné toalety a tak nehrozilo, že by ich vyrušili v ich obľúbenej činnosti. Kto nefajčil, vraj nebol frajer. „Trebalo to skúsiť a potom sa asi nedalo ani prestať,“ hovorí. „Raz prišiel na naše toalety učiteľ, jeden z tých normálnejších. Jeden z naších kamošov zahodil cigaretu a rozbehol sa rýchlo preč.“ Učiteľ sa len veľmi začudoval: „Kam tak bežal ako šialený, že ani nedofajčil?“ Peťo dodal, že neriešil vôbec to, že fajčili. Len začudovane stál a smial sa, ako sa zľakol a zdupkal ich ďalší kamarát.

Už to nevydržal…

Na prvý ročník si mnohí spomíname ako na prelomové obdobie. Určite sa v tomto čase chce každý zapísať, čo najlepšie. Jednému Michalovčanovi to včak nevyšlo..Keď mal iba 6 rokov, nestihol v sebe udržať veľké raňajky. Všetko chcel udržať v tajnosti. Avšak, jeho spolužiak ho okamžite natrel a povedal to všetkým. „Pani učiteľka, môj spolusediaci veľmi smrdí..“ Túto historika sme sa dozvedeli len pod podmienkou, že ho nebudeme menovať.

Na špacírke s riaditeľom školy

Katka si zaspomínala na časy na strednej školy. Veľakrát sa flákali po meste a prechádzali námestím namiesto toho, aby sedeli v laviciach. Nikto im na to neprišiel a falošné lístočky od lekárky vtedy vraj nebol problém zohnať. Takto frajersky si podľa jej slov vykračovali aj vtedy, keď šiel oproti jej otec s riaditeľom školy. „Až ma zamrazilo,“ priznala nám. Otec s riaditeľom podišli k dievčatám. Otec s prísnou tvárou, ale riaditeľ asi s dobrou náladou, že či sa k ním môže pridať aj on, pretože sa tiež ulial zo školy a nevie, kde sa zašiť. Hoci sa nepridal, nedal im ani neospravedlnené hodiny a na to, že sa videli v meste, akoby náhodou všetci zabudli.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Hrdí sa práve takým aj vaše dieťa? Pozrite si TOP 5 mien michalovských novorodencov

Ženy majú v Michalovciach navrch: Najnovšie čísla, ktoré vás budú zaujímať!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM