Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovčanov spojila vianočná benefícia: Výťažok darovali ťažko skúšanej Vaneske (14)

Adventné obdobie v uplynulých dňoch spríjemnil mnohým Michalovčanom už tradičný a obľúbený benefičný koncert. Predviedli sa nám talentovaní hudobní muzikanti a na svoje si prišli nadšenci opery i modernej hudby. A to všetko pre Vanesku!

Ilustračný obrázok k článku Michalovčanov spojila vianočná benefícia: Výťažok darovali ťažko skúšanej Vaneske (14)
Zdroj: Dnes24.sk

Už v poradí siedmy ročník benefičného koncertu máme za sebou. Konal sa pod záštitou primátora mesta Michalovce Viliama Záhorčáka a o jeho celovečerný program sa postaralo Mestské kultúrne stredisko v spolupráci s umeleckou agentúrou Charisma.

Odznela vynikajúca hudba

Predstavili sa nám hudobníci, ktorých vystúpenia rozhodné stáli zato. „Najprv vystúpila jazz-rocková formácia Inside Group, potom operný spevák Igor Kucer a vyvrcholením večera bolo vystúpenie skupiny Peter Bič projekt s Dáškou Kostovčík,“ uviedla riaditeľka Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach Milada Tomková.

Odznela zmes rôznych skladieb a každý si priešiel na svoje. Svojou hudbou a spevom sa im miestami podarilo roztancovať celé publikum.

Výťažok darovali…

Výťažok z benefičného koncertu bol venovaný Vaneske (14), ktorá sa nachádza v zložitej zdravotnej situácií. Michalovčanka je onkologickým pacientom a mesto sa rozhodlo jej pomôcť s liečbou tým, že jej venuje celý výťažok koncertu, čo bolo 800 eur. „Výťažok si prevzala Vanesa osobne a odovzdal jej ho primátor mesta Michalovce,“ doplnila Tomková.

Michalovský benefičný koncert
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM