Veronika Ondo-Cholewová Správy Rôzne

Michalovce Michalom a Michaelám: Prvé info o obľúbenom podujatí

Tento rok sa Michalovce opäť pokúsia o zápis do Slovenskej knihy rekordov v počte zhromaždených nositeľov mena Michal a Michaela. Čítajte prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce Michalom a Michaelám: Prvé info o obľúbenom podujatí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovia, Michaely, ale aj všetci milovníci zábavy sa stretnú opäť na pokuse v Michalovciach, aby prepísali zápis v Knihe slovenských rekordov. 29. – 30. septembra sa sústredia nositelia týchto mien v michalovskej Chemkostav aréne.

Kandráčovci aj Čeky

Mesto organizuje v tomto roku podujatie Michalovce Michalom a Michaelám 29. – 30. septembra, pri ktorom sa pokúsia aj o rekord. Hlavný program bude v piatok 29. septembra v Chemkostav Aréne o 18:00 hod. Vstupné je 13 eur, avšak vstup pre Michalov a Michaely je zdarma. Deti do výšky 120 cm majú tiež bezplatný vstup.

Pre našich najmenších totiž organizátori tento rok pripravili vystúpenie Uja Ľuba so svojou Detskou párty, ktoré bude pre všetkých bezplatným podujatím pred začiatkom hlavného programu. Detský program začne o 16:30 hod. Piatkovú akciu bude už tradične moderovať Michal Hudák. Vystúpia populárni Kandráčovci a hudobník Marián Čekovský spoločne s kapelou.

Pivný megastan

V sobotu 30. septembra bude pred Chemkostav arénou pivný megastan, kde bude popoludňajší program. Vstup na sobotňajšie popoludnie bude pre všetkých bezplatné.

Netradičná zostava ponúkne zábavu, kvalitnú muziku a ešte niečo naviac. Michalovce sa spoločne pokúsia prekonať slovenský rekord v počte Michalov a Michael na jednom mieste a pre oslávencov je prichystaný pekný darček. Vstup na celé dvojdňové podujatie je pre Michalov, Michaely a deti do výšky 120cm bezplatné.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM