Samospráva

Michalovce na známej sociálnej sieti: Profil nášho mesta nájdete už aj na facebooku, o ktorú stránku ide?

Naša radnica sa rozhodla zriadiť oficiálny facebookový profil Michaloviec. Samosprávu nášho mesta tak obyvatelia už môžu nájsť aj na tejto známej sociálnej sieti.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce na známej sociálnej sieti: Profil nášho mesta nájdete už aj na facebooku, o ktorú stránku ide?
Zdroj: TASR

Iveta Palečková, vedúca referátu komunikácie, propagácie a kultúry Mestského úradu v Michalovciach informovala, že záujemcovia oficiálny facebookový profil mesta nájdu pod názvom Michalovce – srdce Zemplína.

„V súčasnosti je táto sociálna sieť veľmi populárna a slúži na komunikáciu, nadväzovanie priateľstiev a zdieľanie fotografií a videí. Aj z tohto dôvodu sme sa rozhodli zriadiť oficiálny facebookový profil mesta Michalovce s názvom Michalovce – srdce Zemplína,“ informovala Palečková. Zároveň doplnila, že každý deň tu nájdu fanúšikovia potrebné informácie z kultúry, športu a života v meste.

„Pravidelne sledujeme aktuálne programy jednotlivých kultúrnych inštitúcií, športových klubov, ale aj iných organizácií, ktoré pripravujú v Michalovciach podujatia rôzneho druhu,“ povedala Palečková. Ako uviedla, k dispozícii sú aj fotogalérie, program kina, pozvánky na podujatia, ale aj odkazy na zaujímavé články.

Môže vás zaujímať:

Michalovská samospráva schvaľovala dotácie: Ako sa rozdelil takmer päťdesiattisí­cový balík?

Na Podvihorlatskom maratóne sa stretli legendy: Najvačšie bežecké podujatie Zemplína na FOTKÁCH

Fotky, ktoré nepotrebujú komentár: 10 dôvodov, prečo navštíviť Michalovce

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM