Samospráva

Michalovce sa obracajú na obyvateľov mesta: Dôležité apely pred vianočnými trhmi!

Teraz je dobré zbystriť pozornosť. Už onedlho vypuknú v našom meste vianočné trhy. Prečítajte si apely radnice smerom k obyvateľom Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce sa obracajú na obyvateľov mesta: Dôležité apely pred vianočnými trhmi!
Zdroj: Dnes24.sk

Duch najkrajších sviatkov roka už aj v Michalovciach doslova klope na dvere. Toto obdobie však môže lákať aj dlhoprstých a to obzvlášť v čase predvianočných nákupov či vianočných trhov, ktoré v našom meste vypuknú už 9. decembra.

Treba si dať bacha

Michalovská radnica sa preto v tomto období obracia smerom k našim obyvateľom. Vyzýva ich, aby si počas predvianočného nakupovania, či návštev kultúrnych a iných podujatí dávali pozor na svoje osobné veci.

Rôzne kultúrne akcie spojené s predvianočným obdobím sú príležitosťou pre dlhoprstých, ktorí využívajú koncentráciu väčšieho počtu osôb, ale hlavne ich nepozornosť. Preto je v tomto období namieste zvýšená opatrnosť pri úschove osobných vecí.

„Radi by sme vyzvali našich obyvateľov a návštevníkov Vianočných trhov v Michalovciach k obozretnosti a upozornili ich, aby venovali zvýšenú pozornosť svojim osobným veciam, peňaženkám, kabelkám,“ vyjadrila sa pre spravodajský portál Michalovce 24 hovorkyňa radnice Iveta Palečková.

„Na nákupy sa zvyčajne vyberáme s väčšou hotovosťou, čo je žiaľ lákadlom pre zlodejov, ktorí sa pohybujú v tlačenici a usilujú sa zneužiť situáciu na okrádanie nakupujúcich,“ upozornila I. Palečková ďalej ľudí.

Uzavreté cesty

V súvislosti s pripravovaným 25. ročníkom Vianočných trhov v Michalovciach budú podľa informácií od michalovskej radnice úplne uzavreté Ulica obchodná a Ulica Alexandra Markuša.

Dočasné dopravné značenie bude umiestnené na miestnych komunikáciách – Duklianska ulica, Ulica Karola Kuzmányho, Ulica Alexandra Markuša, Ulica obchodná, Ulica Andreja Sládkoviča a Ulica obrancov mieru.

Popis obchádzkovej trasy: V smere z K. Kuzmányho na Ul. J. Hollého: K. Kuzmányho – po križovatku s cestou II/ Masarykova ulica – Ulica A.Sládkoviča – prejazd cez okružnú križovatku ulíc A. Sládkoviča a Ul. Vinianska cesta – Ul. J.Hollého.

Termín uzávierky bude od 8. decembra od 12:00 hod. do 10. decembra do 24:00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM