Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovská kapela Iconito má nový klip: Letný song, ktorý vám spríjemní deň

Michalovská hudobná skupina Iconito prichádza s novinkou. Muzikanti spojili v piesni letnú lásku a medík s čajom. Pozrite si videoklip.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská kapela Iconito má nový klip: Letný song, ktorý vám spríjemní deň
Zdroj: Kristíán Dufinec a Iconito

Známa michalovská kapela Iconito sa môže pochváliť novinkou. Natočila totiž nový letný videoklip, ktorý je podľa jej slov vlastne aktuálny celoročne.

Ťahajú do tanca

Všetko nasvedčuje tomu, že tvorba ďalšieho dieťaťa pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad prináša úspech. Chlapci z Iconita predstavili nový singel a, zdá sa, že opäť trafili klinec po hlavičke. Už prvé tóny rytmickej zložky s basovou linkou priam instantne dávkujú endorfíny šťastia a ťahajú poslucháča do tanca.

„Táto pieseň je pre všetkých, ktorí sa v nej nájdu, ktorým spraví deň a ktorým vyčarí úsmev či šklbne nohou,“ vraví Kristián Dufinec a s úškrnom dodáva: „veď ju skúste nehybne presedieť celú.“

Aktuálna celoročne

Ako je u Iconita známe, chlapci si dali záležať aj na texte. „Podieľali sme sa na ňom v trojici – Lukáš, Kiko a Ondrej, no prvotný námet prišiel od Lukáša,“ odhaľuje z procesu tvorby Michal Choma.

„Piesní o láske je nespočetne veľa a každým dňom ich pribúda, preto sme sa hrali s metaforou o čaji a mede, čo nám pripadalo ako taká celkom dobrá kľučka, ako sa vyhnúť typickému slovníku v tejto už celkom premletej téme,“ zhodujú sa členovia Iconita.

Podľa slov kapely je síce pravdou, že predstava pitia horúceho čaju na kúpalisku v teplotách 30+ je viac ako netypická. "Práve v tom je však čaro tej piesne, že je vlastne aktuálna celoročne! Veď, ak vám letná láska vydrží, môžete si v zime s partnerom pod dekou zaspomínať trebárs aj pri čaji s medom,“ podotkol Ondrej Choma.

Spomínaný nový videoklip si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Už ste ho videli? Toto je nový videoklip skupiny Iconito
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM