Rôzne

Michalovská základka prišla s megaprekvapením: Na školskom dvore vyrástol zábavný park! FOTO

Známa michalovská škola prišla s veľkým prekvapením. Rovno na školskom dvore vyrástol doslova zábavný park. Pozrite si to v obrazoch.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská základka prišla s megaprekvapením: Na školskom dvore vyrástol zábavný park! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Žiaci známej michalovskej školy si svoj sviatok poriadne vychutnali. Základná škola Pavla Horova im totiž na tento deň pripravila veľké prekvapenie. Nevedeli dokonca o ňom ani všetci učitelia. Na dvor školy prichádzali od rána rôzne atrakcie a postupne sa menil doslova na zábavný park.

„V stredu sme mali super deň MDD,“ informovali nás zo školy. „Deti nevedeli, čo ich čaká, bolo to naozaj veľké prekvapenie,“ opísali zo ZŠ P. Horova.

Ráno sa dvor začal napĺňať dospelákmi, ktorí mali jedinú úlohu – urobiť deťom radosť. Pri škole rozložili skákací a spúšťací hrad, kolotoče, bungee jumping. Počas dňa si mohli školáci pochutnať aj na cukrovej vate, či popcorne priamo zo stánku, ktorý prišiel za nimi.

Zábavu si užil každý. „Striedali sa po triedach od prvého ročníka po piaty. Na atrakciu mali po dvadsať minút. Neskôr sa pridali aj starší žiaci,“ vysvetlili zo školy. Aj keď to bol veľmi horúci deň, žiakov to neodradilo od pohybu. Veď kedy inokedy majú v škole retiazkový kolotoč :-)

Viac si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Zo starého cintorína majestátny park: Michalovčania toto miesto milujú, FOTO kaplnky zvnútra

Škola v Michalovciach je v kurze, čo je za tým? Riaditeľ v teplákoch aj v montérkach, aj trieda mimoňov…

Keď učitelia a študenti v michalovských školách perlia: Po týchto výrokoch na vyučovaní nastali výbuchy smiechu!

Deň detí obrazom: Vyučovanie sa v škole premenilo na zábavu
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM