Šport

Michalovskí kicboxeri vybojovali vyše 10 medailí: Tvrdé VIDEO priamo zo zápasu ako dôkaz

Zlato, striebro aj bronz. Viac ako desiatku medailí si domov doniesli michalovskí kicboxeri, ktorí metropolu Zemplína úspešne reprezentovali na Katsudo Open ligy 2015 SZKB v kicboxe.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí kicboxeri vybojovali vyše 10 medailí: Tvrdé VIDEO priamo zo zápasu ako dôkaz
Zdroj: Dnes24.sk

Michalovskí športovci sa zúčastnili Katsudo Open ligy 2015 SZKB v kickboxe. Celkovo sa na ňom zúčastnilo 114 štartujúcich v kategóriách lightcontakt, kicklight, fullcontact a K1. Súťažilo sa na dvoch tatami a v ringu.

Štvrté kolo Katsudo Open ligy SZKB, ktoré sa uskutočnilo v novembri v Leviciach dopadlo pre michalovský klub vcelku úspešne. „Nováčikovia aj starší pretekári obsadili popredné priečky. Domov si priniesli 3 zlaté medaily, 7 strieborných a 4 bronzové,“ informovala Elena Takáčová V. za Športový Kickbox klub Michalovce

Tri prvé miesta získali Marko Babuka v kick light – 52kg cad., Peter Knapo v kick light – 69kg sen., Vasyľ Klevľanyk v light contact – 69kg sen. Sedem druhých miest si vybojovali Peter Knapo v light contact – 69kg sen., Vasyľ Klevľanyk v kick light – 69kg sen., Petra Šurimová v light contacte a kick light – 60kg sen., Marek Mroč v kick light – 89kg sen., René Link v kick light a light contact – 74kg sen.

Napokon štyri tretie miesta obsadili Karel Svobodník v light contact a kick light – 52kg cad., Marek Mroč v light contact – 89kg sen., Marko Babuka light contact – 52kg cad. „Pre klub tak získali 41 bodov,“ dodala E. Takáčová. Gratulujeme a držíme palce do ďalších kôl a súťaží.

Pozrite si VIDEO jedného z úspešných športovcov – René Link v kick light a light contact – 74kg sen.

Michalovskí kicboxeri obsadili popredné priečky, na videu René Link v kick light
1
Galéria
Naši úspešní kicboxeri
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM