Zuzana Ročeňová Šport

Michalovskí kickboxéri zabodovali v Prahe: Na konte majú úspešné víťazstva a cenné medaile

Skvelý úspech našich kickboxérov! Predviedli sa na medzinárodnom turnaji v kickboxe, ktorého dejiskom bola Praha. Podarilo sa im obsadiť popredné priečky a domov si odniesli hodnotné medaile!

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí kickboxéri zabodovali v Prahe: Na konte majú úspešné víťazstva a cenné medaile
Zdroj: Dnes24.sk

Pražská Aréna Sparta sa v uplynulých dňoch stala dejiskom medzinárodného turnaja v kickboxe Czech Open 2014.

Na štarte cez 500 pretekárov

Na tomto podujatí štartovalo 501 pretekárov zo 77. klubov a 15. krajín (GB, Nórsko, Taliansko, Poľsko, Estónsko, Slovinsko, Rakúsko, Chorvátsko, Srbsko, Kanada, ČR, SR, Nemecko, Bielorusko, Maďarsko). V 954. štartoch zabojovali pretekári v disciplínach point fighting, light contact, kick light a musical forms.

„Z nášho Športového Kickbox klubu Michalovce sa tohto turnaja zúčastnili Juraj Gavala, Daniel Mroč a hosťujúci Sveťo Ščúr z košického klubu ŠKP. Všetci traja štartovali v disciplíne light contact a kick light,“ povedala Elena Takáčová za Športový kickbox klub Michalovce.

Zlatá i strieborné medaile

„Sveťo v light contacte nastúpil do dvoch zápasov proti Poliakom, avšak napriek jeho snahe, túto prevýšila poľská technika a tak oba zápasy prehral. Rovnako sa mu nedarilo ani v kick lighte, kedy rozhodca ukončil predčasne zápas kvôli zraneniu. Pre Daniela to bola prvá skúsenosť v medzinárodnej súťaži, kde v kategórii light contact do 79 kg získal striebornú medailu. Skúsenejší Juraj Gavala vo finálovom zápase v kategórii light contact do 84 kg zdolal súpera z bratislavského Guard klubu, Martina Bohdala, a získal tak zlatú medailu,“ hovorí Takáčová. O čosi menej šťastia mal v kick lighte do 84 kg, kedy finálový zápas prehral nad Martinom Viktorinom (ČR) a získal tak pekné druhé miesto a striebornú medailu.

Foto: archív Športový kickbox klub Michalovce

Michalovskí kickboxéri zabodovali v Prahe
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM