Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovskí vodiči, pozor: Počas vianočných trhov očakávajte zmeny v doprave

Michalovské trhy sa nezadržateľne blížia a už o pár dni to bude žiť v našom meste pravou vianočnou náladou. Tie okrem vynikajúcej atmosféry pouličných trhov so sebou prinesú aj obmedzenie pre motoristov. V centre mesta dôjde k uzávierke ciest a čaká nás aj obchádzka.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí vodiči, pozor: Počas vianočných trhov očakávajte zmeny v doprave
Zdroj: TASR

Počas Vianočných trhov, ktoré sa budú konať v dňoch 12. 12. 2014 – 13. 12. 2014, čakajú vodičov viaceré obmedzenia v doprave. Spravodajský portál Michalovce 24 o tom informovala hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková. Povolenie pre dopravné obmedzenia v čase konania spomínaných trhov vydáva pre Mesto Michalovce Okresné riaditeľstvo Policajného zboru SR, ODI Michalovce.

„Uzatvorená bude Obchodná ulica (od Duklianskej po A. Sládkoviča) a časť Ulice A. Sládkoviča – od okružnej križovatky pri OC Zemplín po Partizánsku ulicu (Stráňanský most). Vjazd na parkovisko pri MsKS bude cez Dukliansku ulicu. Uzávierky ulíc budú vyznačené odsúhlaseným dopravným značením,“ uviedla Palečková. Existujúce dopravné značenie bude zakryté a po skončení akcie uvedené do pôvodného stavu.

Popis obchádzkovej trasy: v smere z Ulice Alexandra Markuša na Ul. J. Hollého: Ulica duklianska – po križovatku s cestou II/582 Ulica Andreja Sládkoviča – prejazd cez okružnú križovatku ulíc Andreja Sládkoviča a Vinianska cesta po križovatku II/582 Vinianska cesta a Partizánska ulica – Pokračovanie po Ulici partizánskej cez „Straňanský most“ výjazd na Ul. Jána Hollého.

Termín uzávierky: od 11.12.2014 do 13.12.2014.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM