Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovskí vodiči, pozor: V centre dôjde k uzávierke ciest a čaká nás obchádzka

Už o pár dni to bude žiť v Michalovciach pravým jarmokom, ktorý okrem skvelej zábavy a vynikajúcej atmosféry pouličných trhov zo sebou prinesie aj obmedzenie pre motoristov. V centre mesta dôjde k uzávierke ciest a čaká nás obchádzka.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí vodiči, pozor: V centre dôjde k uzávierke ciest a čaká nás obchádzka
Zdroj: Dnes24.sk

Počas Zemplínskeho jarmoku, ktorý sa bude konať v dňoch 15. 8. 2014 – 17. 8. 2014, čakajú vodičov viaceré obmedzenia v doprave. Spravodajský portál Michalovce 24 o tom informovala hovorkyňa michalovskej radnice Iveta Palečková. Povolenie pre dopravné obmedzenia v čase konania Zemplínskeho jarmoku vydáva pre Mesto Michalovce Okresné riaditeľstvo PZ SR, ODI Michalovce.

„Povolenie bolo vydané na úplnú uzávierku miestnych komunikácií: Ul. obchodná a časť Ulice Andreja Sládkoviča od Okružnej križovatky s Vinianskou cestou po križovatku s Partizánskou ulicou. Dočasné dopravné značenie bude umiestnené na miestnych komunikáciách Ul. obchodná, Andreja Sládkoviča a Ul. Partizánska.“ Existujúce dopravné značenie bude zakryté a po skončení akcie uvedené do pôvodného stavu.

„Popis obchádzkovej trasy: v smere z Ulice Alexandra Markuša na Ul. J. Hollého: Ulica duklianska – po križovatku s cestou II/582 Ulica Andreja Sládkoviča – prejazd cez okružnú križovatku ulíc Andreja Sládkoviča a Vinianska cesta po križovatku II/582 Vinianska cesta a Partizánska ulica – Pokračovanie po Ulici partizánskej cez „Straňanský most“ výjazd na Ul. Jána Hollého,“ uviedla Palečková. Existujúce dopravné značenie bude zakryté a po skončení akcie uvedené do pôvodného stavu.

Termín uzávierky: od 14.08.2014, 12.00 hod do 17.08.2014, 24.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM