Rôzne

Michalovskú učiteľku čakalo parádne prekvapenie: Originálny darček za 100 bodov!

Žiaci sa v posledný deň školy vedia postarať o príjemné prekvapenia pre svojich učiteľov. Tak tomu bolo aj v Michalovciach. A prišlo aj na vskutku originálne poďakovanie.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskú učiteľku čakalo parádne prekvapenie: Originálny darček za 100 bodov!
Zdroj: TASR

Určite si aj vy spomínate na svoj posledný deň v škole pred prázdninami. Ako vás mama vyštafírovala, vyčesala, poslednýkrát poučila a do ruky vložila kvetinku. Kedysi boli klasikou karafiáty a gerbery. Tradície sa, zdá sa, veľmi nezmenili.

Kvety vyhrávajú

Pred študentmi sú dva mesiace oddychu. Počas posledného dňa v škole mnohí z nich ani v Michalovciach nezabudli na poďakovania svojim pedagógom. Tak to bolo aj na Základnej škole Pavla Horova, kde sme sa boli pozrieť.

Najviac nabalený darčekmi prišli prváčikovia. Na každej lavici farebná kytička, bonboniéra, či perníkové srdiečko. Jednoznačne sa najviac darovali kvety. Farebné gerbery, karafiáty, ale aj ruže, kaly, či poľné kvetiny. Kvety v celofáne zapratali postupne celé umývadlo. Pani učiteľka si ich potom niesla domov v náruči tak, že cez ne sotva videla pod nohy. Myslelo sa však aj na to, že kytice zvädnú a učiteľkám nezostane žiadna pamiatka. A tak teda mnohí pedagógovia odchádzali domov aj s kvetináčmi, ktoré si umiestnia na balkóny, či pod okná.

Čítajte tiež: Jedna etapa je na konci, začína nová: Rozlúčka michalovských deviatakov na fotkách

Super darček učiteľke

No medzi všakovakými poďakovaniami pedagógom nechýbali ani tie z kategórie nevšedné. O naozaj parádny a originálny darček svojej triednej učiteľke sa postarali žiaci z triedy 9. A na ZŠ Pavla Horova. Darovali jej kresbu, vlastnoručne vytvorenú karikatúru, ktorá zobrazovala učiteľku sediacu na tróne s korunou na hlave (foto v galérii).

Vyobrazenie pedagogičky znázorňuje usmievavú triednu, ktorá si v pohodičke sedí na kresle. Na obrázok sa jej všetci s láskou podpísali a vyjadrili jej tým veľké ďakujem. Navyše, pani učiteľka za svoje roky venované týmto žiakom dostala od nich na pamiatku dokonca aj list.

Môže vás zaujímať:

Učiteľka michalovskej školy v otvorenom rozhovore: Čo je na mojej práci najťažšie

V michalovskej škole sa tešia z noviniek: Do života uviedli nový rozhlas aj altánok

Deti dostali vysvedčenia. Pozrite, čo dostali učitelia
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM