Šport

Michalovský futbalista v ankete Hráča mesiaca: Stanislav Danka môžete podporiť v hlasovaní

Štyria finalisti ankety Hráč mesiaca október sú už známi. Ďalších dvoch vyberá porota. Práve vy môžete rozhodnúť o tom, aby ním bol Stanislav Danko, ktorý sa do ankety prebojoval.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský futbalista v ankete Hráča mesiaca: Stanislav Danka môžete podporiť v hlasovaní
Zdroj: TASR

V najbližších dňoch bude známy Hráč mesiaca október vo futbalovej Fortuna lige. Štyroch finalistov už verejnosť pozná, ďalších dvoch vyberajú až do nedele fanúšikovia.

Na základe najlepšieho štatistického Indexu kvality na svojom poste už postúpili do finále štyria hráči – Seničania Michal Šulla a Jan Kalabiška spolu s trenčianskou dvojicou Milan Rundič, Mitchell Schet. O ďalších dvoch finalistoch rozhodnú fanúšikovia v ankete na stránke partnera projektu pluska.sk. O ich hlasy sa až do utorka 17. 11. do 20.00 h uchádza jedenástka v zložení: Igor Šemrinec (Trenčín) – Peter Kleščík (Trenčín), Šimon Kupec (ViOn), Kingsley Madu (Trenčín), Marques De Souza (ViOn) – Viktor Pečovský (Žilina), Ibrahim Rabiu (Trenčín), Ryan Koolwijk (Trenčín), Ivan Lietava (Skalica).

Podporiť hlasom môžete aj Stanislava Danka (Michalovce), ktorý sa dostat do úspešnej jedenástky.

Právo prehovoriť do finálovej nominácie má aj člen Výkonného výboru SFZ Milan Lešický, ktorý môže najviac dvom hráčom udeliť svoju „divokú kartu“. Víťaza následne vyberie v hlasovaní odborná porota Fortuna ligy. V doterajších dvoch vydaniach ankety získali titul Hráč mesiaca útočník DAC Dunajská Streda Ákos Szarka a stredopoliar AS Trenčín Matúš Bero.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

MFK Zemplín vyhrávali takmer celý zápas: Potom zhasli na štadióne svetlá

Michalovským športovcom sa dostalo veľkej pocty: Pozrite si ZOZNAM najúspešnejších! FO­TO

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM