Krimi

Mladá vodička (20) podľa polície nezvládla predbiehanie: Pri čelnej zrážke sa zranilo 8 osôb, FOTO z miesta nešťastia!

Mladá šoférka chcela predbiehať. Nedopadlo to však podľa jej predstáv. Podľa polície došlo k zrážke a zraneniu až 8 osôb.

Ilustračný obrázok k článku Mladá vodička (20) podľa polície nezvládla predbiehanie: Pri čelnej zrážke sa zranilo 8 osôb, FOTO z miesta nešťastia!
Zdroj: Policajný zbor SR

V sobotu (21.11.) vo večerných hodinách došlo podľa polície medzi obcami Kazimír a Brezina v Trebišovskom okrese k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zranilo 8 osôb. „Podľa doterajších zistení vodička (20) z okresu Trebišov, ktorá získala vodičské oprávnenie len pred dvoma týždňami, viedla osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octávia v smere od obce Kazimír na obec Brezina,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Dodala, že pri predchádzaní autobusu sa čelne zrazila s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Octávia, ktoré viedol vodič (37) z okresu Trebišov a ktoré po náraze zišlo mimo vozovku a prevrátilo sa na bok.

Po zrážke došlo k zraneniu oboch vodičov ako aj spolujazdcov v oboch vozidlách. „Podľa predbežných lekárskych správ pri dopravnej nehode sa jedna osoba zranila ťažko (vodička Škody Octávia) a sedem osôb utrpelo ľahké zranenia,“ informovala polícia. Obaja vodiči boli podľa polície na mieste podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Celková škoda na vozidlách bola podľa informácií od polície vyčíslená na približne 8000 eur. Udalosť prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove a v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. „Príčina ako aj miera zavinenia dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy,“ uzavrela polícia.

Pri zrážke sa zranilo 8 ľudí
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM