Ondrej Petričko Krimi

Mladá vodička skončila s autom na streche: V dychu jej namerali viac ako 1 promile!

V nedeľu ráno si mladá vodička z Michaloviec sadla za volant napriek tomu, že pila alkohol. Jej cesta skončila pri obci Klokočov, kde zišla z cesty a nakoniec skončila s autom na streche. Policajti jej namerali 1,15 promile.

Ilustračný obrázok k článku Mladá vodička skončila s autom na streche: V dychu jej namerali viac ako 1 promile!

V nedeľu skoro ráno došlo na ceste medzi Klokočovom (okr. Michalovce) a strediskom Kamenec na Zemplínskej šírave k dopravnej nehode. „21-ročná vodička Anna z Michaloviec riadila osobné motorové vozidlo zn. Alfa Romeo 156 od obce Klokočov, pričom na mokrej ceste v dôsledku ovplyvnenia alkoholickými nápojmi a v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti najmä svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, zišla z cesty vpravo do priekopy,“ povedal košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Následne narazila do betónového mostíka, z ktorého ju vymrštilo do vzduchu a následne narazila do druhého betónového mostíka, kde ju opakovane vymrštilo do vzduchu. Auto nakoniec dopadlo na strechu.

Pri nehode utrpela mladá vodička zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní. Na vozidle vznikla škoda cca 5 000 eur. Policajti vodičku po nehode podrobili dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu s výsledkom 0,55 mg/l (1,15 promile). „Policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ dodal hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM