Krimi

Mladík (19) dostal šmyk a prevrátil auto: Potom však spravil niečo nevídané, policajti na to prišli!

Mladý vodič šoféroval opitý a havaroval, auto nechal v priekope a odišiel. Policajti ho však vypátrali. A nielen to!

Ilustračný obrázok k článku Mladík (19) dostal šmyk a prevrátil auto: Potom však spravil niečo nevídané, policajti na to prišli!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu (24.1.2016) o 23. hodine viedol mladý vodič (19) zo Šamudoviec osobné motorové vozidlo zn. Opel Vectra v obci Hatalov smerom na obec Šamudovce (okr. Michalovce). Podľa polície po prejdení ľavotočivej zákruty, na rovnom úseku cesty, dostal na klzkej a zasneženej vozovke šmyk a prešiel mimo vozovku do priekopy.

„Poškodil betónovú časť chodníka a následne narazil do oplotenia rodinného domu. Za oplotením vo dvore tiež poškodil skrinku plynovej prípojky,“ informovala hovorkyňa polície Jana Mésarová. Dodala, že vozidlo ostalo po nehode v priekope na boku.

„Po nehode vodič zanechal vozidlo na mieste a peši odišiel smerom na obec Šamudovce, kde ho policajná hliadka Trhovište vypátrala. Následne bol vodič podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,43 mg/l alkoholu v dychu,“ uviedla polícia.

Vodičovi bol podľa hovorkyne vodičský preukaz zadržaný. Podľa policajnej správy pri dopravnej nehode bola celková škoda vyčíslená na 1320 eur.

Môže vás zaujímať:

Na ceste došlo k nehode: Peugeot prešiel do protismeru, zrazil sa s audinou Michalovčana (55) a… potom ešte nastalo toto!

Michalovčan (36) na mercedese to riadne prehnal: Takúto rýchlosť mu namerali rovno pred mestom! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM