Zuzana Ročeňová Krimi

Na ceste došlo k desivej nehode: Kamión prešiel do protismeru, vošiel do priekopy a narazil do stromov!

Kamionista čelil v zákrute desivým okamihom. Podľa slov polície prešiel do protismeru, potom so súpravou vošiel do priekopy a zastavil ho až náraz do stromov.

Ilustračný obrázok k článku Na ceste došlo k desivej nehode: Kamión prešiel do protismeru, vošiel do priekopy a narazil do stromov!
Zdroj: TASR

K dopravnej nehode došlo v pondelok, v popoludňajších hodinách, na ceste na Riedkom vrchu, pri obci Strážske. Vodič (44) viedol ťahač zn. Scania s návesom zn. Krone, v smere od Vranova nad Topľou na Strážske.

„Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy nezvládol ľavotočivú zákrutu, prešiel do protismeru a následne vošiel so súpravou do priekopy lesného porastu. Zastavil ho až náraz do stromov,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Nehoda sa obišla bez zranenia a alkohol u vodiča nebol zistený.

Škoda na súprave činí cca 25 000 eur. V dôsledku vyťahovania ťahača s návesom prostredníctvom ťažkej techniky, bola cesta medzi 20:00 až 22:10 hodinou uzatvorená. Obchádzku zabezpečovali rozostavené policajné hliadky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM