Veronika Ondo-Cholewová Správy Šport Futbal

Na michalovskom štadióne bude deň otvorených dverí: Ľudia uvidia aj VIP priestory

Futbalový klub MFK Zemplín Michalovce pripravil pre verejnosť Deň otvorených dverí. Pozrite si, čo všetko už čoskoro budete môcť vidieť na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku Na michalovskom štadióne bude deň otvorených dverí: Ľudia uvidia aj VIP priestory
Zdroj: TASR

Ak ste zvedaví na zákulisné priestory vynoveného futbalového štadióna v Michalovciach, teraz si ich budete môcť pozrieť na vlastné oči. Počas Dňa otvorených dverí (DOD) 3. októbra od 13:30 do 17:30 hod. čaká na verejnosť zaujímavý program.

Aj VIP zóna

V utorok 3. októbra 2017 sa v poobedňajších hodinách od 13:30 do 17:30 hod. na štadióne MFK Zemplín Michalovce uskutoční prvý Deň otvorených dverí. Návštevníci si budú môcť pozrieť vnútorné priestory štadióna, ako je šatňa A-tímu, nahliadnuť do priestorov VIP, do priestorov pre novinárov a redaktorov, a taktiež si prezrieť Sieň slávy s najväčšími osobnosťami futbalu na Zemplíne.

„V rámci projektu Futbalmania, do ktorého sú zapojené všetky fortunaligové kluby, je nám cťou oznámiť vám, že sme pre vás pripravili Deň otvorených dverí na štadióne Zemplína,“ pozýva fanúšikov michalovský futbalový klub. Verejnosť si tiež bude počas akcie môcť pozrieť i tréningové plochy, kde trénujú nielen hráči A-mužstva, ale aj mládež.

Stretnutie s futbalistami

Súčasťou programu bude aj verejný tréning A-čka, ktorý budete môcť sledovať z tribúny a vidieť priamo futbalistov MFK Zemplín v príprave na pohárového súpera zo Sniny. „V prípade pekného počasia pripravujeme aj pohybové aktivity pre našich najmenších,“ dodali z klubu.

Ako organizátori ďalej prezradili, po tréningu by sa mali objaviť medzi fanúšikmi aj hráči, ktorí v neformálnej atmosfére radi zodpovedajú otázky, takisto sa s fanúšikmi odfotia a podpíšu ľuďom i podpis karty.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM