Rôzne

Na Šírave bude horúco: Dievčatá zvedú boj o Miss mokré tričko!

Tisíce motoriek, nezabudnuteľná atmosféra. Zraz motorkárov na Šírave bude opäť plný aj odvážnej zábavy. Pánov zaiste poteší súťaž Miss mokré tričko.

Ilustračný obrázok k článku Na Šírave bude horúco: Dievčatá zvedú boj o Miss mokré tričko!
Zdroj: TASR

V stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave sa od 18. do 21. augusta bude konať už pätnásty ročník podujatia s názvom Motozraz Sveta motocyklov, ktoré patrí k najväčším stretnutiam motocyklových nadšencov v strednej Európe. Okrem dvojkolesových tátošov poteší pánske oko aj tradičná súťaž Miss mokré tričko.

Slušné a vkusné

Na sobotu 20. augusta sú okrem súťaže miss pripravené taktiež súboje v pene. Na úvod hlavného večerného programu sa vrhnú odvážne kočky do bazéna s penou z neďalekého Thermalparku. „Súboje o uchmatnutie stuhy od súperky bývajú pre divákov zaujímavé, adeptky si nič len tak nedarujú. Niet sa čo čudovať, v hre sú atraktívne ceny,“ poznamenal Michal Tvrdý, spoluorganizátor.

Čítajte tiež: Pozrite si zábery minulých missiek.

Ale späť k Miss mokré tričko. Organizátorov sme sa opýtali, s čím nezvyčajným sa stretli v minulých ročníkoch pri tejto súťaži. „Stávajú sa rôzne situácie. Pamätám si, že raz nám jedna kočka ešte pred zahájením súťaže roztrhala priamo na sebe niekoľko tričiek. Našťastie sme mali dobré zásoby,“ zaspomínal M. Tvrdý. A čo všetko sú schopné dievčatá urobiť pre výhru? „Ťažko povedať, čo sú dievčatá schopné spraviť. Ako to býva v súťažiach, tak človek sa dokáže rovnako motivovať.“ Súťaženie medzi dievčatami je nekompromisné a vyhrať chce každá. „Dievčatá vyberáme tak, aby si tam každý našiel svoju favoritku. Všetky upozorňujeme, že vystúpenie musí byť slušné a vkusné,“ zdôraznil Michal Tvrdý.

Zaujímavé ceny

Odvážne dievčatá sa môžu zapojiť a pritom si odniesť pekné ceny. Vyhráva každá, pretože súťažiace dostanú za účasť 20 eur, zrazové tričko, hruškovicu a drobné vecné ceny za 15 eur. „Miss mokré tričko získa ceny v hodnote až 200 eur. V hotovosti 150 eur a vecné ceny, kozmetiku, oblečenie a iné darčeky,“ prezradil spoluorganizátor najväčšieho stretnutia motocyklových nadšencov v Strednej Európe. Doplnil, že druhá v poradí si za svoju prezentáciu odnesie 100 eur a ostatné ceny v hodnote 50 eur. Bronzovú finalistku ocenia 50 eurovkou a darčekmi tiež za 50 eur.

Čítajte tiež: Šíravu ovládne motozraz: Krásne stroje, dievčatá v pene aj koncert zahraničnej legendy!

M. Tvrdý vymenoval aj niekoľko cenných rád pre súťažiace. „Dievča túžiace po výhre by mala byť šarmantná, nikam sa neponáhľať a správne si načasovať svoju prezentáciu a vrchol vystúpenia.“ Podľa spoluorganizátora je Miss mokré tričko najsledovanejšou časťou celého programu. „Pri stánkoch s občerstvením nenájdete v čase konania súťaže ani nohu.“

Foto: ilustračné

Pozrite si program Motozrazu Sveta motocyklov
2
Galéria
Zdroj: Motozraz Sveta motocyklov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM