Veronika Ondo-Cholewová Správy

Na Šírave bude opäť Miss Mokré tričko: Pozrite zatiaľ sexi FOTO z minula :)

Tisíce motoriek a nezabudnuteľná atmosféra čaká na návštevníkov počas víkendu na motozraze na Šírave. Dámy poteší svetoznámy "tanečník" a pánov obľúbená súťaž Miss mokré tričko. Pozrite si zábery minulých missiek.

Ilustračný obrázok k článku Na Šírave bude opäť Miss Mokré tričko: Pozrite zatiaľ sexi FOTO z minula :)
Zdroj: Dnes24.sk

Uprostred augusta, presnejšie od 13. do 16. bude východ Slovenska a hlavne okolie Zemplínskej šíravy žiť motorkami. V stredisku Hôrka sa koná už štrnásty ročník podujatia s názvom Motozraz Sveta motocyklov, ktoré patrí k najväčším stretnutiam motocyklových nadšencov v strednej Európe.

Pánske oko poteší už tradičná súťaž Miss mokré tričko, dámy sa zasa nechajú strhnúť svetoznámym tanečníkom a striptérom menom Kenzo, ktorý tancoval v najznámejších kluboch v New Yorku, Barcelone, či Paríži a spolu s atraktívnou slečnou zatancuje aj na Zemplínskej šírave. Odvážne dievčatá sa môžu zapojiť a pritom si odniesť pekné ceny. Vyhráva každá, pretože súťažiace dostanú za účasť 20 eur, zrazové tričko, hruškovicu a drobné vecné ceny za 15 eur.

„Miss mokré tričko získa ceny v hodnote až 200 eur. V hotovosti 150 eur a vecné ceny, kozmetiku, oblečenie a iné darčeky,“ prezrádzajú organizátori k najväčšiemu stretnutiu motocyklových nadšencov v strednej Európe.

Druhá v poradí si za svoju prezentáciu odnesie 100 eur a ostatné ceny v hodnote 50 eur. Bronzovú finalistku ocenia 50 eurovkou a darčekmi tiež za 50 eur. Prečítajte si tiež článok Na medzinárodný motozraz na Šírave mieri aj dakarista Jakeš: Nebude chýbať guľa smrti a to nie je všetko!

Foto: Lukáš Salanský www.salansky.eu

Miss mokré tričko
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM