Rôzne

Na Šírave sa pripravuje veľké retro prekvapenie: Máte ešte starú nafukovačku? :)

Tento rok si naše slovenské more pripomenie 50 rokov zahájenia turizmu na Zemplínskej šírave. Čaká nás veľké retro prekvapenie, ktorého môžete byť súčasťou.

Ilustračný obrázok k článku Na Šírave sa pripravuje veľké retro prekvapenie: Máte ešte starú nafukovačku? :)
Zdroj: fb/Zemplínska šírava

Retro izba pre dovolenkárov

Nedávno sme vás informovali, že Šírava oslávi 50-tku netradične a celá jej letná turistická sezóna sa bude niesť v RETRO štýle! .

Leto 2016 sa bude niesť v znamení osláv 50. výročia začiatku turistickej sezóny na Zemplínskej šírave. „Pri tejto príležitosti pripravujú členovia Zemplínskej oblastnej organizácie cestovného ruchu (ZOOCR) viacero zaujímavých podujatí v tzv. Retro štýle,“ zverejnila radnica. Jednou zo sprievodných aktivít bude aj zriadenie „Retro izby dovolenkárov“.

„Vyzývame preto všetkých, aby nám priniesli k zapožičaniu staré stany, nafukovačky, kotlíky, tranzistory, stolíky, stoličky, deky, člny, plávacie kolesá, skrátka čokoľvek, čo sa vám spája s letom na Šírave V MINULOSTI.“

Všetky tieto predmety môžete priniesť do Turistickej informačnej kancelárie, Námestie osloboditeľov 30, číslo dverí 105, a to od 15. apríla do 17. júna 2016.

Čo nás ešte čaká?

V júni na vás čaká oslava 2. narodenín v Thermalpark Šírava. Tešiť sa môžete aj na Zemplín Veterán Rallye. Je to rallye historických vozidiel – automobilov a motocyklov do modelového roku 1975. Ďalším ťahákom je motozraz. Medzinárodný motozraz Sveta motocyklov na Šírave navštívilo vlani okolo 4500 registrovaných účastníkov. Pripravené sú aj úplne nové podujatia. K veľkému výročiu nášho mora sa vytlačí aj publikácia k 50. výročiu Šíravy. Čakajú vás aj stanovačky na pláži ako pred mnohými rokmi a ľudia, ktorí sa oblečú v retro štýle, budú mať vstup na pláž zdarma :-)

Môže vás zaujímať:

Zábery, z ktorých mnohým vyrve srdce: Šíravu zaplavil bordel!

Festivalové prípravy na šíravskom amfiku v plnom prúde: Poznáme ako prví hlavné ťaháky!

VIZUALIZÁCIE: Legendárna Kotva na Lúči sa zmení takmer na nepoznanie!

Zraz motorkárov na Šírave OBRAZOM: Zemplín sa stal cieľom tisícok milovníkov dvojkolesových tátošov

Šírava oslávi 50-tku netradične a celá jej letná turistická sezóna sa bude niesť v RETRO štýle!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM