Správy

Najkrajšie sviatky roka sa už blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Michalovciach

Pomaly sa môžete začať tešiť na všakovaké dobroty aj príjemnú atmosféru. Tu sú prvé informácie o blížiacich sa vianočných trhoch v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšie sviatky roka sa už blížia: Prvé info o vianočných trhoch v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy sa tešia každoročne veľkej obľube. Stánky, rozvoniavajúce jedlá či chutné nápoje a predovšetkým vianočná atmosféra nás jednoducho lákajú. Michalovčania si už môžu tohtoročný termín ich konania v našom meste značiť do kalendárov.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy sa v našom meste uskutočnia v dňoch od 9. do 10. decembra na Obchodnej a Markušovej ulici. Aj tento rok so sebou prinesú tú právu atmosféru blížiacich sa sviatkov.

Počas trhov v Michalovciach sa chystá aj sprievodný program. Návštevníci budú môcť zhliadnuť hudobno – zábavný program či už so školami, škôlkami, dôchodcami, združeniami, umelcami či kapelami na vianočnú tematiku. V čase, keď práve nebude naživo nikto vystupovať, bude púšťaná vianočná reprodukovaná hudba na dotvorenie tej pravej nálady, alebo hrať vianočný stromček.

Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Zimné gastronomické trhy

Ako sme vás už pred časom informovali, počas tejto zimy Michalovce čaká novinka v podobe Zimných gastronomických trhov. V našom meste pôjde o ich vôbec prvý ročník a podľa informácii od mesta by sa malo v tejto tradícii pokračovať aj budúci rok. Kedy sa na trhy môžete tešiť a kde presne ich nájdete?

Budú sa konať v priestoroch Námestia slobody a to v termíne od 5. decembra 2016. Potrvajú až do budúceho roku, a to do 7. januára 2017.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM