Veronika Ondo-Cholewová Správy Rôzne

Najlákavejšie akcie tohto víkendu v Michalovciach? Tu je redakčný výber

Aj počas tohto víkendu sa môžeme v Michalovciach tešiť na rôzne pripravené podujatia. Zostavili sme z nich výber takých, ktoré nás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Najlákavejšie akcie tohto víkendu v Michalovciach? Tu je redakčný výber
Zdroj: TASR

Michalovce Michalom a Michaelám

do 30. septembra, v michalovskej Chemkostav aréne

Mesto zorganizovalo v tomto roku podujatie Michalovce Michalom a Michaelám v dňoch 29. – 30. septembra. A ešte aj v sobotu sa je na čo tešiť. V tento deň si na svoje prídu naši najmenší. V párty stane začne o 15.00 hod. detská diskotéka s Ujom Ľubom. O ďalší program a zábavu sa neskôr postará skupina Pacifik. Pred Chemkostav arénou nájdete pivný megastan, kde bude popoludňajší program.

DIA deň 2017

30. septembra, Metské kultúrne stredisko Michalovce

V sobotu sa v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach uskutoční podujatie pod názvom DIA deň 2017, ktoré začne už od 8:00 hod. Súčasťou akcie bude aj prezentácia firiem, výrobkov a predajcov DIA potravín, ponožiek, meranie glykémie, krvného tlaku i očného pozadia. V sále si budú môcť ľudia vypočuť prednáškový blok a vyhrať aj tombolu. Vstup na podujatie je bezplatné.

Kingsman: Zlatý kruh

30. septembra o 20:45 hod., Kino Centrum Michalovce

Svet Kingsmanov sa prvýkrát predstavil vo filme Kingsman: Tajná služba ako nezávislá, medzinárodná, špionážna agentúra pracujúca v hlbokom utajení, ktorej cieľom je bezpečný svet. V ďalšom pokračovaní Kingsman: Zlatý kruh čelia naši hrdinovia novým výzvam. Centrála Kingsmanov je zničená a celý svet sa stáva rukojemníkom. Kingsmanov čakajú nové úlohy i prekážky. Spoja sa so spriatelenou americkou špionážnou organizáciou Statesman.

Záhradníctvo: Dezertér

1. októbra o 17:30 hod., Kino Centrum Michalovce

Druhá kapitola rodinnej kroniky sa odohráva na pozadí revolučných udalostí v rokoch 1947–1953. Hlavnou postavou je majiteľ štýlového kaderníckeho salónu Valentino v centre Prahy, Otto Bock (Jiří Macháček), a jeho rodina, ktorú tu zamestnáva. Firma je pre neho zmyslom života a po všetkom vojnovom utrpení sa vracia späť ako renomovaný šéf aj so svojou manželkou Elou (Gabriela Míčová) a jej sestrami Bedriškou (Klára Melíšková) a Vilmou (Aňa Geislerová). Sestry prežili vojnu a nemeckú okupáciu a spoločne sa starali o malé deti svojich manželov, ktorých zatkli za účasť v odboji.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM