Krimi

Nehoda na železničnom priecestí: Prinášame vám nové informácie o nešťastí!

Na železnici došlo dnes ráno pred 9.00 hod. k zrážke osobného auta a rýchlika. Prinášame vám nové informácie o tejto nehode.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na železničnom priecestí: Prinášame vám nové informácie o nešťastí!
10
Galéria
Zdroj: TASR

Podľa polície k zrážke osobného auta a vlaku došlo na železničnom priecestí medzi Michalovcami a Krásnovcami. „Po našom príchode sme zistili, že osobné auto sa nachádza mimo cesty, v priekope,“ informoval veliteľ zásahu michalovských hasičov Slavomír Matta.

Zdroj: TASR

Doplnil, že od svedkov nehody dostali informáciu, že v aute boli tri osoby, dve ženy sa nachádzali už mimo vozidla, muž zostal v aute. Za asistencie rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) mu nasadili fixačný golier a pomocou chrbticovej dosky ho opatrne vybrali z auta, následne ho zverili do opatery RZP.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel uviedol, že záchranári ošetrili tri zranené osoby, ktoré boli pri vedomí.

Zdroj: TASR

Hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Martina Pavliková povedala, že železničné priecestie je zabezpečené výstražnou svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor, ktorá bola plne funkčná a v činnosti. Doprava v tomto úseku bola podľa jej slov úplne prerušená pre zadokumentovanie nehody do 10.25 h.

Zrážka auta a rýchlika: Pozrite si FOTO priamo z miesta nešťastia!
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM