Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nenechajte si ich ujsť: Prinášame vám najčítanejšie články celého týždňa

Prečítajte si ich aj vy. Prinášame vám v jednej kocke päticu najčítanejších článkov nášho spravodajského portálu z tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ich ujsť: Prinášame vám najčítanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Lesy v okolí Michaloviec

Doprajte si parádny relax. Práve taký vám vedia ponúknuť aj lákavé lesné lokality v okolí Michaloviec. Počas týždňa sme vám priniesli hneď tri zaujímavé tipy.

Námestím prejde konvoj veteránov

Milovníci historických vozidiel si prídu na svoje. Od 30. júna do 2. júla sa na Dolnom Zemplíne uskutoční Zemplín Veterán Rallye. Trojdňové podujatie odštartuje piatkovým programom v Michalovciach. Súčasťou prehliadky historických vozidiel – automobilov a motocyklov – ktorej prvý ročník sa uskutočnil ešte v roku 2005, budú i viaceré sprievodné akcie, ako prejazd pešou zónou mesta Michalovce, jazda po okolí Zemplína a súťaže pre divákov v našom meste.

Špacírky v lete

V mesiacoch júl a august sa môžete tešiť vždy od pondelka do nedele na fakultatívne výlety po Dolnom Zemplíne. Špacírkovať sa bude za zaujímavými lokalitami a to spolu s výkladom sprievodcu, ktorý ľuďom porozpráva zaujímavosti nielen z histórie vždy daného konkrétneho miesta. A aké špacírky konkrétne počas leta teda na záujemcov čakajú? Pozrieť si to môžete v našom prehľade.

Na Vinianskom jazere to už začína žiť

Afmosféra pohody. Na Vinianskom jazere to už začína žiť. Pred oficiálnym štartom letnej sezóny sa už kúpu vo vode prví plavci, iní zase chytajú bronz.

Kvetinové pyramídy na námestí

Už ste si to stihli všimnúť aj vy? Zamestnanci Technických a záhradníckych služieb mesta Michalovce v uplynulých dňoch skrášlili námestie v našom meste kvetinovými pyramídami. Táto novinka je umiestnená v širokých a vysokých poschodových kvetináčoch. Výšku a šírku týchto kvetinových pyramíd si všimnete už z diaľky. Mesto ich umiestnilo pri veľkej fontáne a aj pri fotografickom bode Srdce Zemplína – selfie bod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM