Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nenechajte si to ujsť: Pešou zónou v Michalovciach prejde približne 3000 motoriek

Motozraz Sveta motocyklov je už v plnom prúde. A je sa na čo tešiť aj v našom meste. Pešou zónou v Michalovciach už dnes prejde tisíce motoriek.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: Pešou zónou v Michalovciach prejde približne 3000 motoriek
Zdroj: TASR

Od štvrtka 17. augusta sa koná na Šírave 16. ročník motozrazu, ktorý potrvá až do nedele 20. augusta. Počas týchto dní môžete na našich cestách stretnúť nejedného motorkára. V rámci tohto podujatia sa uskutočnia aj spanilé jazdy.

Prejdú pešou zónou

Každý rok je pre motorkárov stretnutie na Šírave lákavé aj kvôli spoločnému stretnutiu tých, pre ktorých sú motorky vášeň a záľuba, ale samozrejme aj skvelá zábava. Ak sa nezúčastnite priamo tohtoročného motozrazu, koncertov, či súťaži, prezradíme vám, kde môžete vidieť nablýskané mašiny.

Počas konania motozrazu sa totiž uskutočnia veľkolepé spanilé jazdy do Michaloviec na Námestie slobody, či okolo celej Zemplínskej šíravy.

Motokárov na Námestí slobody v Michalovciach podľa informácii od organizátora môžete vidieť v piatok 18. augusta od 16.00 hod., kde bude zábavný program. Spoločnú jazdu do Michaloviec majú naplánovanú od 16:30 hod. O 18.00 hod. prejdú pešou zónou Michaloviec tisíce motoriek.

Okolo Šíravy

Veľká spanilá jazda okolo Zemplínskej šíravy je naplánovaná na nasledujúci deň. „Približne 3000 motocyklistov bude v sobotu 19. augusta prechádzať obcami okolo Šíravy,“ informoval jeden z organizátorov Peter Mitaš. Motorkári vyrazia z Hôrky o 15:00 hod. a smerovať budú cez Zalužice, kde dôjdu v čase medzi 15.30 hod. až 15.50 hod., až do Michaloviec a späť k Šírave.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM