Rôzne

Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa

Obhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Pozrite si prehľad 5-tich najzaujímavejších správ, ktoré sme na našom portáli počas neho priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovská kapela Iconito má nový klip

Michalovská skupina Iconito sa môže pochváliť novým videoklipom. Zaujímavé je, že song nenaspieval spevák kapely. Klip sa nakrúcal na Zemplíne. Konkrétne sa točil vo Vranove, Trebišove, Humennom a v Michalovciach.

Skúste trafiť dôležité roky zo života Michaloviec

Históriu mesta, v ktorom žijeme, by mal aspoň čiastočne poznať každý. Ako dobre sa však v nej orientujete práve vy? Otestujte sa. Viete, kedy prišiel do Michaloviec prvý vlak, či od akého roku prevádzkoval gróf Anton Sztáray v Michalovciach pivovar? Rýchly kvíz vás prevedie minulosťou nášho mesta.

Michalovských študentov ocenil kraj

12-tim študentom z michalovských škôl sa dostalo veľkej pocty. Ocenil ich košický župan Zdenko Trebuľa a podpredseda KSK Emil Ďurovčík.

Prvé info o vianočných trhoch

Pomaly sa môžete začať tešiť na rôzne dobroty i príjemnú atmosféru. Počas týždňa sme vám priniesli prvé informácie k michalovským vianočným trhom. Kde a kedy teda budú sa dozviete v našom článku Najkrajšie sviatky roka sa už blížia.

Výroky detí mamičky z Michaloviec

Každý rodič to určite pozná. Niet nad detskú úprimnosť. Mamička z Michaloviec nám prezradila výroky jej detí, ktoré vám vyčarujú úsmev na perách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM