Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nepreseďte víkend len doma: Aj takéto podujatia sa uskutočnia v Michalovciach

Nemáte žiadne plány na víkend? O to viac vás môže zaujať náš výberový prehľad podujatí, ktoré sa uskutočnia v našom meste. Preštudujte si ho.

Ilustračný obrázok k článku Nepreseďte víkend len doma: Aj takéto podujatia sa uskutočnia v Michalovciach
Zdroj: TASR

Florbal

24. 3. 2018 o 16:30 hod., Mestská športová hala Michalovce

Ak máte radi florbal, môžete prísť povzbudiť náš tím FBK Michalovce na zápase s jeho protihráčom FBC Red Wings Košice. Zápas sa odohrá 24. 3. o 16.30 hod. a pôjde o I. ligu muži – baráž. Športové podujatie sa uskutoční v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Králik Peter

24.3.2018, o 15:30 hod, Kino Centrum, Michalovce

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni – a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady.

Vítanie žeriavov

24.3.2018, od 14:00 hod, Senné

V Sennom (okr. Michalovce) sa 24. marca uskutoční Vítanie žeriavov 2018. Senianske rybníky sú jedinečným jarným nocoviskom žeriavov na Slovensku. Zimujú zväčša v Stredomorí, odtiaľ letia tisíce kilometrov do tájg v Škandinávii, Rusku, Bielorusku a v Poľsku. Ornitológovia pripravili pre verejnosť zaujímavý program.

Brekov

25. 3. 2018 o 8:30 hod., Brekov

KST RR Michalovce, Klub slovenských turistov Strážske, KST Turista Michalovce, KST KREMENEC Strážske, Turistický klub GÁBOR Veľké Kapušany, KST Brzda Vinné a Prvý michalovský klub slovenských turistov pozývajú priateľov prírody a turistiky na akciu „Zahájenie 100 JKM na hrade Brekov. Zraz: 8:30 hod. parkovisko pred LIDL o 10:00 hod. na hrade Brekov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM