Tomáš Batiz Šport

Nervydrásajúce play-off pokračuje: Liptáci posilňujú svätyňu

Dramatické súboje prvého kola play-off druhej najvyššej slovenskej súťaže pokračujú tretím duelom. Mikulášskych hokejistov čaká zápas na ľade v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Nervydrásajúce play-off pokračuje: Liptáci posilňujú svätyňu
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Séria medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami sa za stavu 1:1 presúva na východ, kde obe mužstvá čakajú dva náročné duely. Do tretieho zápasu sú lepšie naladení hokejisti Liptovského Mikuláša, ktorí v poslednom zápase deklasovali Michalovce vysoko 8:3. “Zápas začína od 0:0. Musíme hrať, tak aby sme tento zápas vyhrali a priblížili sa k nášmu cieľu,” informuje pred zápasom Ivan Droppa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Formácie sa meniť nebudú

Staré známe pravidla hovorí o tom, že víťazná zostava by sa meniť nemala. Droppa priznáva, že spoločne s trénerom Róbertom Spiššakom žiadne zmeny neplánujú. “Nastupujeme do zápasu vo formáciách, v ktorých sme skončili posledný domáci zápas,” pokračoval Droppa.

Na brankárskom poste nová posila

Na záver prestupového obodiba posilnili mikulášski hokejisti na brankárskom poste, po tom čo zranenie z play-off vyradilo Dovinu a Križana. "Máme nového brankára Andreja Belianskeho, ktorý k nám prichádza zo Španielska. Mnohí fanúšikovia ho môžu poznať aj ako odchovanca trenčianskeho hokeja,” objasnil situáciu ohľadom prestupov Droppa, ktorý sa následne vyjadril aj na situáciu ohľadom Jozefa Stümpela. “Zatiaľ nemám žiadne nové informácie, ale nepredpokladám, žeby sa niečo nové zmenilo. Skúsim mu ešte zavolať a uvidíme,” dodal Droppa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM