Krimi

Nešťastie v okrese Michalovce: Škoda Felicia narazila do detí!

Muži zákona informovali, že v Michalovskom okrese narazilo auto zn. Škoda Felicia do dvoch detí. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie v okrese Michalovce: Škoda Felicia narazila do detí!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová informovala, že v pondelok (26.2.) okolo obeda došlo v meste Veľké Kapušany v Michalovskom okrese k zraneniu dvoch osôb vo veku 7 a 13 rokov pri udalosti, ktorá sa stala mimo cesty.

„34-ročná žena si sadla na miesto vodiča do vozidla zn. Škoda Felicia, ktoré bolo zaparkované na Čičarovskej ulici na voľnej ploche mimo komunikácie. Žena chcela zapnúť autorádio v aute, pričom namiesto toho pretočila kľúčom, ktorý sa nachádzal v spínacej skrinke. Následne došlo k naštartovaniu vozidla, ktoré sa pohlo vpred. Pred vozidlom sa nachádzali dve deti, do ktorých vozidlo narazilo a zranilo ich,“ uviedla Mésarová.

Tá zároveň dodala, že podľa predbežných lekárskych správ staršie z detí utrpelo ťažké zranenia, mladšie sa zranilo ľahko.

Krajská policajná hovorkyňa doplnila, že zena nie je držiteľkou žiadneho vodičského oprávnenia, požitie alkoholu u nej zistené nebolo. „Na vozidle vznikla škoda 300 eur. Polícia v súvislosti s touto udalosťou začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví, bližšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla Mésarová.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM