Tlačové správy

Nestihli ste dovolenku pri mori? Využite ponuku najnižších cien s odletmi z Košíc

Prázdniny sú už takmer na konci, no nie každý stihol užiť si leto na plno. Práve teraz nastupujú posezónne výpredaje a tie najlepšie ponuky! Kartago tours má v ponuke hneď niekoľko letov, a to priamo z metropoly východu, z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste dovolenku pri mori? Využite ponuku najnižších cien s odletmi z Košíc
Zdroj: Dnes24.sk

Tunisko už s 31% zľavou

Tunisko je dlhodobou stálicou aj vo voľbách dovolenkárov. Môže za to pomerne dobrá cenová dostupnosť, známe letoviská a ponuka hotelov.

Vyberte si z ponuky 8-dňových last minute termínov s odletom 6. septembra 2013 už od 259 eur! KLIKNITE TU
Z Košíc je možné letieť takisto aj na 11-dňový termín od 10. septembra.

V bohatej ponuke je možné vyberať až medzi troma desiatkami hotelov rôznej kategórie. Medzi kvalitné patrí viacero hotelov siete Caribbean , ktoré si získavajú svoju popularitu aj u náročnejšej klientely. Medzi najobľúbenejšie hotely v ponuke patrí nepochybne hotel Golden Tulip Mahdia Palace, ktorý leží, ako jeho názov napovedá, na obľúbenej pláži Mahdia. Tá je známa svojim jemným pieskom, príjemným vstupom do mora a pestrou ponukou hotelov. Pre menej náročných je to napríklad tradične populárny a u mnohých klientov opakujúci sa pravidelne hotel Thapsus. Všetky hotely pritom ponúkajú aj stravovanie all inclusive, čo je ideálne pre tých, čo prichádzajú na dovolenku odpočívať a užívať si miestnej pohostinnosti.

Pozrite si ponuku hotelov siete Caribbean už od 269 eur! KLIKNITE TU!

Turecko – nezameniteľné a typické

Turecko je nemožné zameniť s hociktorou inou destináciu. História z čias antiky až po dnes pokrýva celú krajinu a často z nej ťažia mnohé lokality. Nezabúdame ani na prírodné krásy, za ktorými smerujú mnohí turisti z celého sveta v rámci fakultatívnych výletov.

Do Turecka môžete letieť už 4. septembra na 11 dní so zľavou až 35 %. KLIKNITE pre viac info TU
Z Košíc sa následne letí aj v termíne 15. septembra na 8 dní aj 15 dní.

Zaujať vás môže niekoľko kvalitných 5-hviezdičkových hotelov so zvýhodnenými cenami. Týždňový turnus ponúka na výber desiatku hotelov. Dvojtýždňová ponuka je menšia, no nájdete v nej výlučne kvalitné hotely s dobrou reputáciou.

Pozrite si ponuku 8-dňových zájazdov s odletom 22. septembra z Košíc do tureckej Antalye s so stále pestrým výberom hotelov v letoviskách Side, Alanya, alebo Kemer. Nájdete medzi nimi prevažne 5 hviezdičkové hotely, často s vlastnými toboganmi, ktoré využijú najmä všetci milovníci vodných radovánok a adrenalínu.

Nielen z Košíc ale aj zo Sliača

Kartago tours lieta aj zo Sliača, čím približuje svoju ponuku aj strednému Slovensku. Celoročne sa lieta z Bratislavy a v zimnom období je najlákavejšia ponuka exotických zájazdov, z ktorých sa lety konajú prevažne z Prahy. Zimnú ponuku zájazdov Kartago tours predstaví spoločne s exotickými novinkami v priebehu septembra 2013.

Vyberať z ešte väčšieho množstva výhodných ponúk s veľkými ZĽAVAMI a odletmi z Košíc môžete na stránke www.kartago.sk

Kartágo Tours - ponuka destinácií
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM