Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Neviete kam sa vybrať cez víkend v Michalovciach a okolí? 5 tipov, ktoré môžu dostať aj vás

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend už začal. Kam sa počas neho vybrať za oddychom v Michalovciach a okolí? Prinášame vám 5 tipov na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam sa vybrať cez víkend v Michalovciach a okolí? 5 tipov, ktoré môžu dostať aj vás
Zdroj: Dnes24.sk

18. školský ples

20. 1. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Rakovec nad Ondavou

Občianske združenie Rodičia a priatelia spolu so základnou a materskou školou v obci Rakovec nad Ondavou pozývajú na 18. ročník školského plesu, ktorý sa uskutoční v sobotu o 19. hodine. Zabávať prítomných bude skupina Diamant.

36. zimný zraz

20. 1. 2018 o 10:30 hod., zraz pri Psychiatrickej nemocnici, Michalovce

V sobotu sa uskutoční aj 36. ročník klubového zimného zrazu. Trasa povedia takto: Psychiatrická nemocnica – Zalužický kanál – šíravský priepad – Prímestská oblasť – DeJa Vu. Dĺžka turistiky bude okolo 7 – 8 kilometrov. Zraz a odchod je naplánovaný pri Psychiatrickej nemocnici o 10:30 hod. Návrat by mal byť okolo 16.00 hodiny.

Párty

20. 1. 2018, Fabrik Live, Michalovce

Doprajte si počas víkendu poriadnu zábavu. Ak hľadáte veľa hudby a tanečný parket, môžete si to namieriť do Fabrik live v Michalovciach, kde ku párty prispejú Dj.Anthony, Dj.Pepo a Dj.Tony Freezer.

Hrebeňom Vihorlatu

21. 1. 2018 o 7:50 hod., zraz Partizánska, SPŠE, Michalovce

Vihorlatské vrchy sú najvýchodnejším pohorím sopečného pôvodu z celkovo trinástich na území Slovenska. Ich hrebeň tvorí zhruba rozhranie Prešovského a Košického kraja a rozkladá sa na území štyroch okresov – Humenné a Snina na severe, Michalovce a Sobrance na juhu. Celý hrebeň v dĺžke niečo nad 60 km sa tiahne od Strážskeho až po hranicu s Ukrajinou. Na túru s názvom Hrebeňom Virholatu, ktorú organizuje Prvý michalovský klub slovenských turistov, sa môžete pridať už túto nedeľu.

Muž vo vlaku

21. 1. 2018 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Pravidelná a úplne bežná cesta vlakom z práce domov sa znenazdajky zmení na pulzujúci a napínavý boj o život. V hlavnej úlohe nastúpi do akčného trileru Muž vo vlaku Liam Neeson, jeho dych berúcu jazdu prímestským vlakom riadi režisér-rušňovodič Jaume Collet-Serra. Táto dvojica už spolu natočila mysteriózne akčné trilery Non-Stop, Neznámy alebo Nočný bežec a v novom filme sú znovu na tej správnej koľaji.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM