Rôzne

Nevšedné mená michalovských bábätiek: Ashley, Matheo a tým to nekončí!

Viacero michalovských bábätiek, ktoré prišli na svet v uplynulom roku, dostalo od svojich rodičov na naše pomery naozaj netradičné mená. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné mená michalovských bábätiek: Ashley, Matheo a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Na našom portáli sme vás už informovali o prvom dieťatku narodenom v Michalovciach v roku 2017. Tým sa stal malý Mathias, ktorý sa narodil na Nový rok približne päť hodín po polnoci. V takpovediac bábätkovskej téme sme potom ešte pokračovali aj ďalej.

Prezradili sme vám totiž hitparádu krstných mien detičiek s trvalým pobytom v meste Michalovce narodených v roku 2016. Môžete v nej nájsť dievčenské mená ako napríklad Karolína, Olívia, Nina, Ema či chlapčenské ako Lukáš, Sebastián, Filip a ďalšie.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké nevšedné krstné mená dávali michalovskí rodičia svojim bábätkám v roku 2016. A veru, našlo sa viacero na naše pomery naozaj netradičných mien.

Ako náš spravodajský portál Michalovce24 informovala vedúca referátu komunikácie, propagácie a kultúry z michalovskej radnice Iveta Palečková, v roku 2016 zaznamenali aj viaceré nevšedné krstné mená novorodencov. Z dievčenských išlo o mená ako Ashley či Scarlet. Z chlapčenských to boli napríklad Leon, Matheo, Teo a iné.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM