Tomáš Šuhajda Iné športy

Nezdolaný boxer Tomi "Kid" Kovács mieri do Humenného: Kto bude jeho súperom?!

Najúspešnejší slovenský profesionálny boxer Tomáš Kid Kovács zostal aj po svojom poslednom - 23. súboji nezdolaný. V rámci 24-hodinové maratónu boxu sa predstaví 19.-20. júla na námestí pred OC TRIADA.

Ilustračný obrázok k článku Nezdolaný boxer Tomi "Kid" Kovács mieri do Humenného: Kto bude jeho súperom?!
Zdroj: TASR

Ukáže pravú tvár boxu

„Rozhodol som sa, že tento rok prenesiem kúsok z toho, čo je mojim životom, k verejnosti na rôznych miestach. Chcem, aby ľudia poznali, aký je box v skutočnosti, že nie je naozaj len búšením do hláv, ale najmä krásnym a náročným športom. Veď nie nadarmo bol aj olympijskou disciplínou," informoval úspešný športovec Tomi Kid.

Súčasťou programu budú verejné tréningy a boxerské cvičenia, ukážky bojových umení, tanečné a hudobné vystúpenia, night show a iné prekvapenia.

A súper?

Ani v Humennom pred OC TRIADA Tomi Kid neodolá žiadnej výzve na súboj, amatérske exhibičné zápasy budú určite jedným z najatraktív­nejších bodov programu. Konkrétni vyzývatelia sú zatiaľ neznámi, bude zaujímavé sledovať, či sa u nás taký odvážlivec nájde. Trúfa si niekto z vás? :)

Pozrite si vo videogalérii Tomiho historku o osude dvoch chlapov, ktorí sa doňho pustili na parkovisku, pričom netušili o koho ide…

Zdroj: Youtube.com

Tomi Kid Triada
2
Galéria
video 2 - Nezdolaný boxer Tomi Kid Kovács mieri do Humenného: Kto bude jeho súpe
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM