Správy

Nezmeškajte festival na Šírave: Mieri k nám elita elektonickej hudby

Počas víkendu sa na Šírave uskutoční najväčší festival elektro hudby, ktorý sa odohrá na Moteli Kamenec na Šírave. Pre fanúšikov je pripravené stanové mestečko, stretnutia s hudobnými hviezdami a veľa prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Nezmeškajte festival na Šírave: Mieri k nám elita elektonickej hudby
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Róbert Burian, Milan Lieskovský, Kryder…

Už tento víkend si môžete užiť jedinečnú atmosféru prirovnávanú k najväčšiemu festivalu elektronickej hudby na svete Tomorrowlandu. SunDance open air festival patrí k najobľúbenejším letným podujatiam na Moteli Kamenec. Organizátori pripravili počas piatku a soboty dvakrát viac DJ-ov, účinkujúcich, dobrej hudby a zábavy. Na fanúšikov elektronickej hudby čakajú až tri pódiá. Open air main stagei na pláži so svetelnou LED stenou, s top svetovým zvukom Funktion One a svetelnou show a na open air beach stagei a club stagei.

50 hudobníkov

Na festivale vystúpi takmer 50 domácich aj zahraničných D-Jov, hudobníkov a artistov. Slovenskí headlineri Róbert Burian, DJ EKG, Milan Lieskovský, Yanco ako aj Drahosh, Aamon, Kevi Anavi, LayDee Sue, Mike Saxi, Mairee, Robin, Bongoman Elizz, Folly s live saxofonistom, hostia z Maďarska Bari, Newc a mnohí ďalší zahrajú na najtanečnejšom festivale leta 2015. Zahraničnými headlinermi, ktorí vystúpia prvýkrát na Slovensku, sú KRYDER (UK) a STADIUMX (HU).

Stanové mestečko

Festivalovú atmosféru umocní pestrá sprievodná produkcia, CO2 delá, profi laser show a krásne tanečnice. Návštevníci si budú môcť oddýchnuť v Coqui chill zóne. Nevyhnete sa ani stretnutiu so svojimi obľúbenými DJ-mi počas dňa na Meet Your DJ Stagei. Zoberte si stan a spacák do stanového mestečka, ktoré bude priamo v areáli Motela Kamenec. Najtanečnejší festival tohto leta SunDance sa na Moteli Kamenec začína v piatok o 18:00.

FOTO: Motel Kamenec

Čítajte viac:

Amfiteáter na Šírave láka akciami: V ponuke koncerty i premietania pod holým nebom

Otvorenie letnej sezóny na Šírave: Čaká nás TAKÝTO program

Tešíte sa už na leto? Známa výletná loď Zemplín bude jazdiť aj túto sezónu

SunDance na Šírave
6
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM