Veronika Ondo-Cholewová Správy

Niečo pre páry žijúce v Michalovciach: Hľadá sa najdlhšie manželstvo

Naozaj zaujímavá súťaž v Michalovciach. Hľadá sa totiž pár žijúci v našom meste, ktorý sa môže pochváliť najdlhším manželstvom.

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre páry žijúce v Michalovciach: Hľadá sa najdlhšie manželstvo
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovská radnica by rada pri príležitosti Národného týždňa manželstva (12. – 18. 2.) našla a ocenila v našom meste pár, ktorý sa môže pochváliť najdlhším manželstvom. Do tejto zaujímavej súťaže môžete prihlásiť napr. svojich rodičov, starých rodičov, susedov, prípadne samých seba.

Do kedy?

Najdlhšie manželstvo, o ktorom viete, môžete do súťaže prihlásiť na sociálnej sieti facebook v skupine Národný týždeň manželstva 2018 – Michalovce, kde sa dozviete podrobnosti.

Prihlasovať manželov je možné do 7. februára 2018. Súťažiť môžu len manželské páry žijúce na území nášho mesta. Súťaž organizuje Mesto Michalovce a Cirkev bratská v rámci medzinárodnej iniciatívy na podporu manželstva.

V meste budú akcie

Počas Národného týždňa manželstva sa v dňoch od 12.2. – 18.2. budú v Michalovciach organizovať rôzne zaujímavé kultúrne podujatia. Týždeň manželstva po prvýkrát zorganizovali vo valentínskom týždni v Spojenom kráľovstve pred 19 rokmi, za podpory najvyšších predstaviteľov krajiny.

Národný týždeň manželstva je dnes organizovaný vo viac ako 20 krajinách na 4 kontinentoch. Ide o iniciatívu, ktorá je vyjadrením ocenenia manželom, povzbudením pre ich spoločný život a inšpiráciou pre ďalšie obdobie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM