Ondrej Petričko Rôzne

Nočné nehody v okrese: Prevrátené auto na streche aj zrážka kamióna s osobákom

V noci zo stredy na štvrtok došlo v michalovskom okrese k dvom hrozivo vyzerajúcim nehodám. V prvom prípade sa zrazil kamión s osobným autom a v druhom prípade skončilo auto, ktoré havarovalo pri Pavlovciach nad Uhom, na streche.

Ilustračný obrázok k článku Nočné nehody v okrese: Prevrátené auto na streche aj zrážka kamióna s osobákom
Foto: Peter Štrbo

V noci zo stredy na štvrtok sa pri Strážskom (okr. Michalovce) na ceste smerom na Brekov stala dopravná nehoda, keď sa tam zrazili kamión s osobným autom. Kamión ostal na ceste skrížený a na jeho odtiahnutie boli privolaní príslušníci záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s ťažkou technikou.

Pri nehode, ktorá sa stala hodinu po polnoci, utrpeli vodiči vozidiel zranenia. „Pri príjazde hasičov už zranených ošetrovala Rýchla zdravotná pomoc,“ uviedol krajský operačný dôstojník HaZZ v Košiciach. Hasiči zabezpečovali priestor, aby neunikli ropné látky. Po privolaní posíl s technikou odtiahli kamión, aby netvoril prekážku cestnej premávke.

K dopravnej nehode došlo v noci na štvrtok aj pri Pavlovciach nad Uhom (okr. Michalovce), kde automobil skončil po prevrátení na streche. Zraneného vodiča ošetrovala Rýchla zdravotná pomoc.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM