Ľubomír Hudačko Správy

Nová Miss Domaša sa na nezáujem mužov sťažovať nemôže: Toto nastalo na facebooku po jej víťazstve!

Rozhodne na Miss Domaša zaujala a to nie iba porotu. Ľubomíra Hanušinová (20) sa stala víťazkou tejto súťaže krásy a pocítila to aj na sociálnej sieti. Po výhre sa na nezáujem u mužov sťažovať nemôže. Na facebooku sa totiž po jej víťazstve hneď začali diať veci :)

Ilustračný obrázok k článku Nová Miss Domaša sa na nezáujem mužov sťažovať nemôže: Toto nastalo na facebooku po jej víťazstve!
Zdroj: Dnes24.sk

Ľubomíra Hanušinová (20) z Gregoroviec (okres Prešov) je víťazkou Miss Domaša 2015 a čo je pre chlapcov najdôležitejšie, nemá priateľa.

Sympatická kráska pocítila silu záujmu o jej osobu bezprostredne po po tom, čo sa stala kráľovnou krásy na Domaši. Stačil jej na to pohľad na jej facebook. Na známej sociálnej sieti totiž nastal boom záujmu smerovaný voči nej od mužov a keďže bola pred súťažou nezadaná, spýtali sme sa jej, či tento stav ešte platí.

„Priateľa nemám, to sa zatiaľ nezmenilo, ale nemôžem povedať, že ponuky nie sú. Po skončení Miss Domaša ešte stále pretrváva taký menší mediálny ošiaľ a je to cítiť aj zo strany chlapcov, keďže mi naskočilo na sociálnej sieti veľa milých správ a taktiež niekoľko ponúk. Avšak, momentálne sa sústreďujem na seba, prípadnú kariéru a nehľadám vážny vzťah,“ priznala sa nám mladá kráska.

Aký by však mal byť jej budúci priateľ? "Nemám presný typ, no hlavne musí byť zdravo sebavedomý a niečo ma na ňom musí upútať na prvý pohľad,“ dodala. Ľubomíra študovala na Pedagogickej a sociálnej akadémii v Prešove a rada sa venuje okrem modelingu aj spevu. Kedysi mala dievčenskú kapelu Ladies, na Miss sa prihlásila kvôli novým skúsenostiam, zážitkom, zábave a zároveň si podľa svojich slov aj spestrila leto.

Celý rozhovor s víťazkou Miss Domaša si budete môcť na našom webe prečítať už vo štvrtok!

Čítajte tiež:

Titul Miss Domaša získala kráska z nášho okresu: Nádherná Ľubomíra (20) nenašla premožiteľku!

foto: Jaroslav Milý/Pro Art a archív ľh

Kočka z prešovského okresu: Miss Domaša je Ľubomíra Hanušinová!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM