Zuzana Ročeňová Rôzne

Nová správa o tržnici vyvolala vlnu reakcií: Ako reagovali Michalovčania na sociálnej sieti?

Dobrý alebo zlý nápad vybudovať v našom meste modernú tržnicu? Tá sa plánuje otvoriť a uviesť do prevádzky už čochvíľa, ale čo na to samotní obyvatelia? Prečítajte si zopár reakcií Michalovčanov na našom FB.

Ilustračný obrázok k článku Nová správa o tržnici vyvolala vlnu reakcií: Ako reagovali Michalovčania na sociálnej sieti?
Zdroj: Dnes24.sk

Trojpodlažná budova michalovskej tržnice postupne nabrala svoju novú podobu a pomaly sa finišuje s rekonštrukčnými prácami. Budova na Gorkého ulici v Michalovciach už konečne nezíva prázdnotou. Ako sme vás informovali, 16. marca boli odovzdané priestory predávajúcim a tí sa už pripravujú na otvorenie.

Spomínaný článok o prevádzkach a službách, ktoré nás tam čakajú, spustil na našej fanpage Michalovce24 vlnu všelijakých reakcií. V priebehu pár chvíľ sa pod článkom objavili desiatky komentárov. Medzi nimi pochvala, nadšenie, ale aj kritika. Čo si o tom myslíte vy?

„Príde mi to, ako ďalšie nákupne centrum,“ komentuje Janka. Avšak Alex si myslí úplný opak: „A to je zlé?“ Keď budú takto obchody a prevádzky po kope? Niekto mal dobrý nápad a myslím, že toto sa ľuďom bude oveľa viac páčiť, ako behať po meste pár hodín."

„Konečne bude v Michalovciach niečo čo je vo veľkých metropolách. Nákupné centrum s tržnicou v centre mesta. Nákupy, oddych a prechádzka po pešej zóne bez nakladania kočíkov a podobne bez nutnosti presúvania sa autom a hľadania parkovacích miest. U mňa za 100 bodov super,“ chváli Marek.

Na margo tržnice odznela aj kritika. „Len ma zaráža ten názov „TRŽNICA“ pritom trhovníci a ich zákazníci namiesto dôstojných krytých priestorov v interiéry budú vonku pod pofidérnými plátenými strieškami. To im je fakt lepšie pod štadiónom,“ napísal Peter.

Poniektorí Michalovčania reagujú troška pobavene. „Stavba storočia a konečne hotová! :)“ píše Brigita. Pozrite si všetky reakcie TU.

Foto: ilustračné/archív Tržnica Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM