Zuzana Ročeňová Rôzne

Novinka v michalovskej nemocnici: Na staré lavičky zabudnite, aha ako to na chodbách teraz vyzerá!

V Nemocnici Štefana Kukuru sa uskutočnila oficiálna výmena lavičiek za účasti predstaviteľov špitálu, ako aj mesta Michalovce. Pre pacientov pribudlo 86 zbrusu nových lavičiek, ktoré sú umiestnené v spoločných priestoroch nemocničných oddelení a ambulancií.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v michalovskej nemocnici: Na staré lavičky zabudnite, aha ako to na chodbách teraz vyzerá!
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Regionálne nemocnice Svet zdravia spoločne so zdravotnou poisťovňou Dôvera pokračujú v generálnej výmene lavičiek vo všetkých 12 nemocniciach siete. Na rad teraz prišli Michalovce.

Pacientom budú už pri čakaní slúžiť nové a moderné lavičky. „V michalovskej nemocnici pribudlo 86 lavičiek s 258 miestami na sedenie. Samozrejme, naším cieľom nie je aby pacient čakal, ale keď už táto situácia nastane, aby sedel pohodlne. Lavičky boli vymenené na všetkých oddeleniach nemocnice aj v prenajatých priestor,“ uviedla riaditeľka nemocnice Svet zdravia v Michalovciach Zita Ženišová.

„Naši zamestnanci aj pacienti sa zhodli, že lavičky v nemocničných čakárňach sú významným problémom. Dnes prezentujeme generálne riešenie, ktoré prináša nový komfortný a hygienický štandard vo všetkých dvanástich nemocniciach,“ zdôraznil Ľuboš Lopatka, generálny riaditeľ regionálnej siete nemocníc Svet zdravia.

Výmena starých lavičiek za nové v michalovskej nemocnici
9
Galéria
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM